12123124adasd
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
goodbyedpı yı discord a girmek icin kullanacağım ama güvenilir mi değilmi emin olamadım
Güvenilir açık kaynak kodlu zaten antivirüs Niye engelliyor dersen dll dosyası imzalı Değil diye engelliyorgoodbyedpı yı discord a girmek icin kullanacağım ama güvenilir mi değilmi emin olamadım
nasıl kapanıyor peki?Güvenilir açık kaynak kodlu zaten antivirüs Niye engelliyor dersen dll dosyası imzalı Değil diye engelliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Goodbyedpi turkey olanı Kullanabilirsin onuda Türkler çatalladı ve oluşturdu
Hizmet olarak kurarsan hizmeti kaldırma.batı var yok kurmadan çalıştırırsan cmd ekranını kapatırsan kapanıyornasıl kapanıyor peki?
acıldığında cmd ekranı acıldı onu kapadım şuan cmd ekransız calısıyorHizmet olarak kurarsan hizmeti kaldırma.batı var yok kurmadan çalıştırırsan cmd ekranını kapatırsan kapanıyor
Çalıştırdığın bat dosyası açılıp kapandıysa Sen Hizmet Olarak kurdun demektir onu kaldırmak için aynı klasörde uninstallerı var onu çalıştırıp sistemi yeniden başlatırsan siliniracıldığında cmd ekranı acıldı onu kapadım şuan cmd ekransız calısıyor
Güvenilir kullanıyorumgoodbyedpı yı discord a girmek icin kullanacağım ama güvenilir mi değilmi emin olamadım
Github kaynak kodu açık hocam https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI yani güvenilirdir herhalde kullanmıyorum ben.goodbyedpı yı discord a girmek icin kullanacağım ama güvenilir mi değilmi emin olamadım