Neler Yeni

Goodbyedpi - NextDNS - YogaDNS Kullanınca Twitter'da Müstehcen İçerikler Çıkıyor

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Emre
Selam dostlar, bu dnsleri kullanmadan önce Twitter'da 1 kez denk gelmedi müstehcen içerikler. Şu dnsleri kullandıktan sonra saçma sapan içerikler geliyor ki takip ettiğim hesaplar ve baktığım şeyler gündem konuları.

Sizde de böyle bir durum var mı? Kullanma derseniz de o zaman twitter'a giremiyorum. Bir garip olay, çözemedim şunu çok da rahatsız etmeye başladı artık. Yanımda birileri varken twitter'a girip gündeme vs. de bakamıyorum. Bir de bu olay ramazan ayı içersinde de yoktu garip şekilde ramazan ayından sonra hortladı.​

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hanaz

80+ Gold
Selam dostlar, bu dnsleri kullanmadan önce Twitter'da 1 kez denk gelmedi müstehcen içerikler. Şu dnsleri kullandıktan sonra saçma sapan içerikler geliyor ki takip ettiğim hesaplar ve baktığım şeyler gündem konuları.

Sizde de böyle bir durum var mı? Kullanma derseniz de o zaman twitter'a giremiyorum. Bir garip olay, çözemedim şunu çok da rahatsız etmeye başladı artık. Yanımda birileri varken twitter'a girip gündeme vs. de bakamıyorum. Bir de bu olay ramazan ayı içersinde de yoktu garip şekilde ramazan ayından sonra hortladı.​
Bana çıkmıyor belkide x e girmediğumdendir arada girdiğimdede çıkmıyordu

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
...
Hocam, sizin işinize yarar mı bilmem ama belirli kelimeleri sessize almanız işe yarayabilir.

Ayarlar → Gizlilik ve güvenlik → Sessize alma ve engelleme → Sessize alınacak kelimeler.
Bu kısma yazabilirsiniz.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Ahmet Sevinç
hocam goodbyedpi'ı denedim olmadı sizin internet sapıtmış

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Emre
O ilgilendiğiniz şeylerle alakalı çıkıyor genel de. DNS ile alakalı olduğunu sanmıyorum

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Emre

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
tümen dağ

hocam bana ful öyle şeyler çıkıyor ama sadece öyle hesaplar takip ettiğim için olabilir

Top Bottom