TALHA MURAT
80+ Silver
google reklam platformu.ADS nedir?
Usta bankayı neden aradınız? Google iade yapar elbet ama uzun sürüyor. Hesap askıya alındıysa bir google'a mail at.Arkadaş babam bankayı aramı google hesabımda askıya alındı hayde.
hocam babamın kartı babam aramış en yapmış en konuşmuş soramıyorum çıkmaza girdim işte froum falan doldurdum bakıcaz.Usta bankayı neden aradınız? Google iade yapar elbet ama uzun sürüyor. Hesap askıya alındıysa bir google'a mail at.
10 haftaya kadar çıkabiliyor iade.
İade'n alındıysa 10 haftaya kadar iade ederler hocam.hocam babamın kartı babam aramış en yapmış en konuşmuş soramıyorum çıkmaza girdim işte froum falan doldurdum bakıcaz.
1040 tl az para değil .İade'n alındıysa 10 haftaya kadar iade ederler hocam.
İyi de hocam emir vermişsin ki reklam için çekmişler. Sorun Google kaynaklıysa git dava aç, üstüne para alırsın.1040 TL az para değil .
vallaha bak inan 4 kart tanımlı idi hesaba hepsinden denemişler ben 2 si iptaldi 1 taenside işlemlere kapalydı işlemlere açık olandan çekmiş namussuz bak reklam bölümünde kiralamada 1 tane bir şey yazmıyordu saçma.İyi de hocam emir vermişsin ki reklam için çekmişler. Sorun Google kaynaklıysa git dava aç, üstüne para alırsın.
Madem sen emir vermedin, aç dava al paranı.vallaha bak inan 4 kart tanımlı idi hesaba hepsinden denemişler ben 2 si iptaldi 1 taenside işlemlere kapalydı işlemlere açık olandan çekmiş namussuz bak reklam bölümünde kiralamada 1 tane bir şey yazmıyordu saçma.
bak bide sistemde bu şekilde bi işlem gözüküyor ama inan hatırlamıyorı ben böyle işleri ne ypaayım.Madem sen emir vermedin, aç dava al paranı.
bu arada dün veya bugünçekildi ama orada 6 şubat diyor anlamadım ?bak bide sistemde bu şekilde bi işlem gözüküyor ama inan hatırlamıyorı ben böyle işleri ne ypaayım.
bu attığım şeyde ne anlama geliyor.bak bide sistemde bu şekilde bi işlem gözüküyor ama inan hatırlamıyorı ben böyle işleri ne ypaayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada dün veya bugünçekildi ama orada 6 şubat diyor anlamadım ?