Dinliyorlar da hocam.Dinleme olduğunu zannetmiyorum. Çerezlerden dolayı böyle reklam çıkıyor.
eğer böyle bir şey konuştuysan öncesinde veya sonrasında tarayıcilarin herhangi birinden benzer yada bu konu üstüne arama yaptiysan o yüzden çıkıyor yapmadiysan gerçekten dinliyor demektir ama Google mikrofon izni verende suç .dgoogleyi açıp forumda biraz gezindim ve bilgisayarı bırakıp telefon ile arkadaşım ile bilgisayar topladıgımı ve ekran kartı ile ilgili bir kaç bir şey sordum ve ondan sonra ekran kartı reklamları çıkmaya başladı ?
hayır dinlemiyorlar aynı durumu yaşadım fakat pc de ne kulaklık nede mikrofon varDinliyorlar da hocam.
Ah ah aradıklarına göre şekil alıyor zaten.Ama dinliyorlar da. İnkar edecek bi durum yok kanıtlı zaten.gerçi hepsi dinliyor google dinlese ne olurhayır dinlemiyorlar aynı durumu yaşadım fakat PC de ne kulaklık nede mikrofon var
brom mikrofon izni verdiysen evet dinliyordur ama vermediysen dinleme gibi bi şansları yok yasal olarak ama yasalara uydularının kanitida yok .dAh ah aradıklarına göre şekil alıyor zaten.Ama dinliyorlar da. İnkar edecek bi durum yok kanıtlı zaten.gerçi hepsi dinliyor google dinlese ne olur
uysalar keşke bro da uyan yokbrom mikrofon izni verdiysen evet dinliyordur ama vermediysen dinleme gibi bi şansları yok yasal olarak ama yasalara uydularının kanitida yok .d