Neler Yeni

Google bizi dinliyormu

hanzos

80+ Bronze
googleyi açıp forumda biraz gezindim ve bilgisayarı bırakıp telefon ile arkadaşım ile bilgisayar topladıgımı ve ekran kartı ile ilgili bir kaç bir şey sordum ve ondan sonra ekran kartı reklamları çıkmaya başladı ?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Evet dinliyor,evet aradıklarını kaydediyor,evet aradıgın ve konuştuklarına göre reklam veriyor.Diğer tüm uygulamalar gibi o da kamera ve micine sonsuz erişiyor.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Dinleme olduğunu zannetmiyorum. Çerezlerden dolayı böyle reklam çıkıyor.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
googleyi açıp forumda biraz gezindim ve bilgisayarı bırakıp telefon ile arkadaşım ile bilgisayar topladıgımı ve ekran kartı ile ilgili bir kaç bir şey sordum ve ondan sonra ekran kartı reklamları çıkmaya başladı ?
eğer böyle bir şey konuştuysan öncesinde veya sonrasında tarayıcilarin herhangi birinden benzer yada bu konu üstüne arama yaptiysan o yüzden çıkıyor yapmadiysan gerçekten dinliyor demektir ama Google mikrofon izni verende suç .d

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
hayır dinlemiyorlar aynı durumu yaşadım fakat PC de ne kulaklık nede mikrofon var
Ah ah aradıklarına göre şekil alıyor zaten.Ama dinliyorlar da. İnkar edecek bi durum yok kanıtlı zaten.gerçi hepsi dinliyor google dinlese ne olur :)

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Ah ah aradıklarına göre şekil alıyor zaten.Ama dinliyorlar da. İnkar edecek bi durum yok kanıtlı zaten.gerçi hepsi dinliyor google dinlese ne olur :)
brom mikrofon izni verdiysen evet dinliyordur ama vermediysen dinleme gibi bi şansları yok yasal olarak ama yasalara uydularının kanitida yok .d

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
'' Ya kardeşim Google napacak benim yarın
11 12 halısahamın olduğunu bırakın allah aşkına''

Muazed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Muaz IŞIK
Dinlesinler ya gizlimiz saklımız yok çok şükür.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
brom mikrofon izni verdiysen evet dinliyordur ama vermediysen dinleme gibi bi şansları yok yasal olarak ama yasalara uydularının kanitida yok .d
uysalar keşke bro da uyan yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom