Neler Yeni

Yardım Google Chrome'da aramalarda çıkan spam/virüslü siteler hakkında?

kaan07

80+ Bronze
Arkadaşlar selam, aylardır aramalarda karşıma çıkan spam siteler bir türlü gitmedi. Ne ararsam arayayım illaki birkaç tane spam site çıkıyor. Bugün de dalgınlığımdan giriverdim yanlışlıkla. Herhangi bir şey olmuş mudur virüs vs.? Kaspersky ile tam taramada bir şey gözükmüyor başka ne yapabilirim?.
jjjjj.jpg

İşaretlediğim siteye girdim yanlışlıkla. Bir de anlamadığım aramalarda en üstte çıkıyorlar ya aklım almıyor.
Ekran görüntüsü 2023-02-19 155104.png
Ekran görüntüsü 2023-02-19 155115.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Necmeddin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar - Yazılım
Arkadaşlar selam, aylardır aramalarda karşıma çıkan spam siteler bir türlü gitmedi. Ne ararsam arayayım illaki birkaç tane spam site çıkıyor. Bugün de dalgınlığımdan giriverdim yanlışlıkla. Herhangi bir şey olmuş mudur virüs vs.? Kaspersky ile tam taramada bir şey gözükmüyor başka ne yapabilirim?.Alıntıyı görüntüle
İşaretlediğim siteye girdim yanlışlıkla. Bir de anlamadığım aramalarda en üstte çıkıyorlar ya aklım almıyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İstersen siteleri virüstotal'e at eğer bişe çıkmadıysa sorun yoktur çıktıysa bilgisayarını kontrol et bilmediğin bir dosya inmişmi ve eğer opera kullanıyorsan
1676811999098.png
burdaki indirme tuşundan öğrenebilirsin inmişmi inmemişmi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Arkadaşlar selam, aylardır aramalarda karşıma çıkan spam siteler bir türlü gitmedi. Ne ararsam arayayım illaki birkaç tane spam site çıkıyor. Bugün de dalgınlığımdan giriverdim yanlışlıkla. Herhangi bir şey olmuş mudur virüs vs.? Kaspersky ile tam taramada bir şey gözükmüyor başka ne yapabilirim?.Alıntıyı görüntüle
İşaretlediğim siteye girdim yanlışlıkla. Bir de anlamadığım aramalarda en üstte çıkıyorlar ya aklım almıyor.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Google un hatası hocam bu. Eskide bu tarz siteler arama yaptığımızda karşımıza çıkmıyordu. Artık bir yolunu mu buldular yoksa Google güvenlik önemlerini mi azalttı bilmiyorum ama bende bu durumdan şikayetçiyim. Sürekli bir şey aradığımda bunun gibi spam siteler çıkıyor aradığım şeye ulaşmamı engelliyorlar.

kaan07

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstersen siteleri virüstotal'e at eğer bişe çıkmadıysa sorun yoktur çıktıysa bilgisayarını kontrol et bilmediğin bir dosya inmişmi ve eğer opera kullanıyorsan Alıntıyı görüntüle burdaki indirme tuşundan öğrenebilirsin inmişmi inmemişmi
virustotalde tarattım bir şey bulmadı. indirme geçmişinde bir şey gözükmüyor google'da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google un hatası hocam bu. Eskide bu tarz siteler arama yaptığımızda karşımıza çıkmıyordu. Artık bir yolunu mu buldular yoksa Google güvenlik önemlerini mi azalttı bilmiyorum ama bende bu durumdan şikayetçiyim. Sürekli bir şey aradığımda bunun gibi spam siteler çıkıyor aradığım şeye ulaşmamı engelliyorlar.
evet ya gerçekten bezdirdi artık. normalde dikkat ederdim de bir konu hakkında araştırma yaparken daldım gittim girdim siteye

Ayrıca malwarebytes'da da tarama yaptım o da bir şey bulmadı

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Farklı bir tarayıcı kullanın mesela opera olabilir. Virüs olacağını düşünmüyorum.

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Choreme de ayarlarda sıfırlama filan yap güvenlik kısmına da bak

Mr.White

80+ Bronze
Başka tarayıcı da kullansan aynı şey olacak brave kullanıyorum bende de aynı sorun var virüs değil, büyük ihtimal seo kullanarak öne çıkarıyorlar yani google ile alaklı.

Helixo

80+ Bronze
virüs girmiş bilgisayara bi ara bendede böyle aramalar geliyordu format attım geçti

Bertan19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bertan
Virüs değildir farklı bir tarayıcı yada arama motoru kullanmayı deneyin.

Ya da kullandığınız tarayıcının verilerini temizlemeyi deneyin.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Virüs değildir farklı bir tarayıcı yada arama motoru kullanmayı deneyin.
Farklı tarayıcılarda da aynı şekilde dostum. Telefonumdaki tarayıcıda da bir şey arattığımda bu tarz spam siteler çıkıyor karşıma. Farklı tarayıcılar da denedim gene aynı. Google tarafında sıkıntı. Bu arama yaptığımızda çıkan sonuçları indexlemesinde problem. Bu spam siteleri otomatik filtrelemesi ya da indexlememesi gerekiyor.

Bertan19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bertan
Farklı tarayıcılarda da aynı şekilde dostum. Telefonumdaki tarayıcıda da bir şey arattığımda bu tarz spam siteler çıkıyor karşıma. Farklı tarayıcılar da denedim gene aynı. Google tarafında sıkıntı. Bu arama yaptığımızda çıkan sonuçları indexlemesinde problem. Bu spam siteleri otomatik filtrelemesi ya da indexlememesi gerekiyor.
Haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,301
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom