Neler Yeni

Google Fotoğraflara yedeklediklerim durduk yere silinir mi?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar telefonuma format atıcam ve yaklaşık 60 GB fotoğraf ve videolarım var.Bunları Google Fotoğraflara yedekledim fakat güvenemiyorum.Telefonu formatlıcam ve o veriler telefondan gidicek bu yüzden tek bulut depolamada kalıcak ama güvenemiyorum.Yedeklediklerime bir şey olur mu?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
Arkadaşlar telefonuma format atıcam ve yaklaşık 60 GB fotoğraf ve videolarım var.Bunları Google Fotoğraflara yedekledim fakat güvenemiyorum.Telefonu formatlıcam ve o veriler telefondan gidicek bu yüzden tek bulut depolamada kalıcak ama güvenemiyorum.Yedeklediklerime bir şey olur mu?
google fotoğraflar baya iyi yedekliyor, kaybolsa bile fotoğrafları videoları filan geri getiren uygulamalar var onları indirirsin

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google fotoğraflar baya iyi yedekliyor, kaybolsa bile fotoğrafları videoları filan geri getiren uygulamalar var onları indirirsin
Google fotoğraflarda ki kaybolan veya durduk yere karşı taraf kaynaklı sorundan silinen fotoğrafları da mı getirir uygulamalar?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
Google fotoğraflarda ki kaybolan veya durduk yere karşı taraf kaynaklı sorundan silinen fotoğrafları da mı getirir uygulamalar?
valla telefonu ilk aldığımda çekildiğim fotoyu da getirdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,180
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom