Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Utku
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır hesabıma ekte görebileceğiniz gibi bir uyarı geliyor. Şifremi yaklaşık 7-10 gün arayla değiştiriyorum. Dediğim gibi son 1 aydır var ve şüpheli etkinliğin kaynaklandığı cihazı da şuan ki kullandığım bilgisayar olarak gösteriyor. Daha da garibi bu şüpheli etkinliklerin neredeyse hepsi saat 13:00 ile 16:00 arasında gerçekleşmiş. False alarm olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama içimde rahat değil. Eklenti olarak vidlq ve shazam var ama ikisini de bayağı bir süredir kullanıyorum zaten.
Şimdi başka bir kafamı kurcalayan şey şu: Eğer bilgisayar da virüs varsa neden sadece aynı hesabıma geliyor da diğer google hesaplarıma veya ne bileyim diğer sosyal medya hesaplarıma yönelik bir şey olmuyor da sadece aynı hesaba geliyor? Keylogger gibi bir şey olsa diğer hesapları da çalmaya çalışmaz mı? Gerçekten 1 aydır kafamı kurcalıyor şu olay.
Şimdi başka bir kafamı kurcalayan şey şu: Eğer bilgisayar da virüs varsa neden sadece aynı hesabıma geliyor da diğer google hesaplarıma veya ne bileyim diğer sosyal medya hesaplarıma yönelik bir şey olmuyor da sadece aynı hesaba geliyor? Keylogger gibi bir şey olsa diğer hesapları da çalmaya çalışmaz mı? Gerçekten 1 aydır kafamı kurcalıyor şu olay.