Neler Yeni

GOOGLE HESAP İLE İLGİLİ ONERİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Storm Kinq
arkadaşlar benim mailimde sosyal medya alışveris siteleriinnal google fotoğraflar drive birkaç play games ve pc oyunu supercel ıd steam ve 74 abone 14 binlik kanal

sizce iş için yeni mail mi açım yoksa bundan devam edimmi hangisi daha güvenli olur bide

banka edevlet gibi uygulamları hangisine bağlıyım?

d0stuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Muhittin Y.
Ben 3 e-posta kullanıyorum ilki kritik ve önemli şeyler için (2FA kesinlikle açık) örnek banka, iletişim için vb. ikincisi ise oyun ya da uygulamalara kayıt olurken, sonuncusu ise öylesine bir posta lazım olduğunda kullanıyorum yani çalınsa bile umurumda olmayacak.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
arkadaşlar benim mailimde sosyal medya alışveris siteleriinnal google fotoğraflar drive birkaç play games ve pc oyunu supercel ıd steam ve 74 abone 14 binlik kanal

sizce iş için yeni mail mi açım yoksa bundan devam edimmi hangisi daha güvenli olur bide

banka edevlet gibi uygulamları hangisine bağlıyım?
İş için ayrı aç bence.
Benim iki E-postam var. Birisi oyun hesapları için biriside üniversite için. Yani ayrı ayrı açtım. Oyun mailleri ve okul mailleri karışmıyor. Daha sade oluyor yani sende böyle yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Storm Kinq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 3 e-posta kullanıyorum ilki kritik ve önemli şeyler için (2FA kesinlikle açık) örnek banka, iletişim için vb. ikincisi ise oyun ya da uygulamalara kayıt olurken, sonuncusu ise öylesine bir posta lazım olduğunda kullanıyorum yani çalınsa bile umurumda olmayacak.
2fa ne demek ve google fotoğraflar whatsap yedeklemeni neye yapıyosun

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
ben 3 mail kullanıyorum birincisi google ve oyunlar için, ikincisi okul vs. için üçüncüsüde epicten nitro almak için açmıştım öyle duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Storm Kinq
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İş için ayrı aç bence.
Benim iki E-postam var. Birisi oyun hesapları için biriside üniversite için. Yani ayrı ayrı açtım. Oyun mailleri ve okul mailleri karışmıyor. Daha sade oluyor yani sende böyle yap.
peki fotoğraflarının yedeklemesini ve whatsap yedeklemesini neye yapıyon bide üniversite outlook mu yoksa gmail mi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
peki fotoğraflarının yedeklemesini ve whatsap yedeklemesini neye yapıyon bide üniversite outlook mu yoksa gmail mi
Gmail kullanıyorum outlook değil.
Depolama içinde One Drive yetiyor gibi şu anlık.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
peki ilerde iş için yeni mi açcan yoksa üniversiterle devam mı etcen bide banka yı sence neye bağlırım e devleti filan
İleri de iş için yeni açmam çünkü öğretmenlik okuyorum yani çok da lazım olmaz. Üniversite için olanı kullanırım.
Banka hesabım ve E-devlette okul hesabıma bağlı.
Yani oyun, etkinlik, youtube gibi şeyler oyun için açtığım maile bağlı. Diğer bütün ciddi işlerde okul mailime bağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Storm Kinq
İleri de iş için yeni açmam çünkü öğretmenlik okuyorum yani çok da lazım olmaz. Üniversite için olanı kullanırım.
Yani oyun, etkinlik, youtube gibi şeyler oyun için açtığım maile bağlı. Diğer bütün ciddi işlerde okul mailime bağlı.
yani yedekleme gibi şeyler bir ciddi e devlet okul gibi işlere o maile

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Storm Kinq
peki sana bi sorum daha var son olarak

üniversite mail dediğini sen mi açtın yoksa okul mu verdi bide okul verdiyese onu hangi uygulamadan veriyorsun okul verdiyse sonunda edu.tr yazıyomu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
peki sana bi sorum daha var son olarak

üniversite mail dediğini sen mi açtın yoksa okul mu verdi bide okul verdiyese onu hangi uygulamadan veriyorsun okul verdiyse sonunda edu.tr yazıyomu
Evet hocam yazıyor. Hacettepe.edu.tr. şeklinde.
Ama ben bunu kullanmıyorum. Kendime ayrı gmail açtım. Çünkü edu.tr olan sadece okulun mail sitesinden bakabiliyorum. Biraz gereksiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,624
Üyeler
164,350
Son üye
MJolnir38