Fireman37
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 633
- İsim
- Kadir Tuna Karasu
Selamlar ilk incelemem olcak kusura bakmayın
Kendisi şahsen kullanan bir insanın anne ve babaların dostu çocukların baş belası bir uygulama kendileri
Uygulamanın amacı yönetici olan telefon üye olarak eklediği telefonu kontrol etmesidir
Bir çok özelliği bulunuyor
-konum gösterme
-internet sitelerini filtreleme
-telefona ekran başında kalma süresi koyma
-uygulamalarda geçirilen süreyi ayarlama
-izinle uygulama yükleme
-telefonu kitleme tarzı bir çok özelliği bulunuyor
Uygulama güzel bir uygulama yararlı bir fakat benim gibi ailelerin eline verince sıkıntı çıkarıyor
YARARLARI
-Cocugunuzun nerde olduğunu görebilirsiniz
-Cocugunuzun telefon pek fazla kullanmasını istiyorsanız
-youtube de vakit geçirirken ne izlediğini istiyorsaniz
-googlede bazı sitelere girmesini istemiyorsanız gibi bir sürü aileler için güzel yanı var fakat çocukların korkulu rüyası olan bir uygulama
Üye olan kişinin yönetici izini olmadan cihazdan uygulamayı söylemiyor devre dışı bıraktığınız takdirde yöneticinin cihazına bilgi gidiyor ve silinmesi için izin isteniyor
Kullanılabilir cihazlar:
Telefon
Tablet
Pc
İlk incelememdi yorum ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)
Kendisi şahsen kullanan bir insanın anne ve babaların dostu çocukların baş belası bir uygulama kendileri
Uygulamanın amacı yönetici olan telefon üye olarak eklediği telefonu kontrol etmesidir
Bir çok özelliği bulunuyor
-konum gösterme
-internet sitelerini filtreleme
-telefona ekran başında kalma süresi koyma
-uygulamalarda geçirilen süreyi ayarlama
-izinle uygulama yükleme
-telefonu kitleme tarzı bir çok özelliği bulunuyor
Uygulama güzel bir uygulama yararlı bir fakat benim gibi ailelerin eline verince sıkıntı çıkarıyor
YARARLARI
-Cocugunuzun nerde olduğunu görebilirsiniz
-Cocugunuzun telefon pek fazla kullanmasını istiyorsanız
-youtube de vakit geçirirken ne izlediğini istiyorsaniz
-googlede bazı sitelere girmesini istemiyorsanız gibi bir sürü aileler için güzel yanı var fakat çocukların korkulu rüyası olan bir uygulama
Üye olan kişinin yönetici izini olmadan cihazdan uygulamayı söylemiyor devre dışı bıraktığınız takdirde yöneticinin cihazına bilgi gidiyor ve silinmesi için izin isteniyor
Kullanılabilir cihazlar:
Telefon
Tablet
Pc
İlk incelememdi yorum ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)