Neler Yeni

Google vs DuckDuckGo vs Brave Search vs Startpage

Hangisi?

• Oy kullanan toplam üye
    9

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Google fanı olarak uzunca bir süre Google kullandım. Google fanlığından kastım şu:
1665493482036.png

Ama Linux'a geçtiğimden beri bir gizlilik takıntısı oluşmuş durumda.

DuckDuckGo deneyimim: 3 gündür DuckDuckGo kullanıyorum. Eskiden olsa kullanmayın derim ama kendisini geliştirmiş. Hızlanmış ve Türkçe aramalar getiriyor. Ya Google'a mı geçsem dediğim bir an olmadı. Google mı DuckDuckGo mu DuckDuckGo. DuckDuckGo Microsoft'un Bing altyapısı ile çalışıyormuş. Brave kaynağına göre.

Brave Search deneyimim: Hızlı. Cidden hızlı ve GİZLİ. Brave'e göre DuckDuckGo'dan daha başarılı. Şu resimden anlayabiliriz. Şu anki varsayılan arama motorum ve cidden sevdim. Ara yüzünün modernliği, hızı ve gizliliği. All in one. Üstelik tamamen Türkçe desteği de var. Brave tarayıcısı ile kullanıyorum.
1665493689099.png

Startpage: Starpage Google'ı indexler ama gizlidir. Yani gizlilik odaklı bir Google olarak düşünebilirsiniz. Ama yavaş.

Google deneyimim: Google işte.

Biliyorum çoğunuz Google seçecek ama yine de anket oluşturayım dedim. Brave Search'i de bilin.
Sizce hangisi sebepleriyle yazın.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
ben 4'ü içerisinde Google'ı seviyorum ama yakın zamanda farklı tarayıcıları daha uzun süre denemek istiyorum.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Microsoft edge kullanıyorum gayet sade ve güzel. Aralarından google bence.

Top Bottom