Gördüğüm her güzel kızdan hep hoşlanıyorum. Birinden hoşlandıysam hep onunla sevişme, evlenme falan filan hayalleri kuruyorum. Bu normal mi sizce? Yoksa bu kadar sevgiye aç biri miyim?
afgan diye yorumladımGördüğüm her güzel kızdan hep hoşlanıyorum. Birinden hoşlandıysam hep onunla sevişme, evlenme falan filan hayalleri kuruyorum. Bu normal mi sizce? Yoksa bu kadar sevgiye aç biri miyim?
sapıklık bu sevgiye açık vs değilGördüğüm her güzel kızdan hep hoşlanıyorum. Birinden hoşlandıysam hep onunla sevişme, evlenme falan filan hayalleri kuruyorum. Bu normal mi sizce? Yoksa bu kadar sevgiye aç biri miyim?
kafayı yemişsin sen yüksek ihtimal ar*psın.Gördüğüm her güzel kızdan hep hoşlanıyorum. Birinden hoşlandıysam hep onunla sevişme, evlenme falan filan hayalleri kuruyorum. Bu normal mi sizce? Yoksa bu kadar sevgiye aç biri miyim?
Yaşınız kaç ?Gördüğüm her güzel kızdan hep hoşlanıyorum. Birinden hoşlandıysam hep onunla sevişme, evlenme falan filan hayalleri kuruyorum. Bu normal mi sizce? Yoksa bu kadar sevgiye aç biri miyim?
2 ihtimal var:Gördüğüm her güzel kızdan hep hoşlanıyorum. Birinden hoşlandıysam hep onunla sevişme, evlenme falan filan hayalleri kuruyorum. Bu normal mi sizce? Yoksa bu kadar sevgiye aç biri miyim?