Öyle kullanıyorum normalde ama sorduğum bu değil böyle dahada küçültmek istiyorum şuanki ss te gösterdiğimiSağ tık, görev cubugu ayarları, Alıntıyı görüntüle Bunu aç.
Onu bilmiyorum ben en fazla bu kadar küçülüyor diye biliyorum.Öyle kullanıyorum normalde ama sorduğum bu değil böyle dahada küçültmek istiyorum şuanki ss te gösterdiğimi
Öyle kullanıyorum normalde ama sorduğum bu değil böyle dahada küçültmek istiyorum şuanki ss te gösterdiğimi
TECHNO adlı arkadaş atmış ama galiba sizde o açıkmış . 21.5 inç ile malesef bukadar oluyor 24 inç veya üstü olsaydı küçük olurdu.Nasıl bir ayar nereden görebilirim monitörüm HP 22F
Malesef anca bu kadarGörev çubuğunu sağ tıklayın ve “Görev çubuğunu kilitle” seçeneğini kapatın. Sonra farenizi görev çubuğunun üst kenarına yerleştirin ve tıpkı bir pencere ile yaptığınız gibi yeniden boyutlandırmak için sürükleyin.
1080pTECHNO adlı arkadaş atmış ama galiba sizde o açıkmış . 21.5 inç ile malesef bukadar oluyor 24 inç veya üstü olsaydı küçük olurdu.
Ayrıca görüntü ayarlarını kaçta kullanıyorsunuz ?
Anladım hocam malesef maksimum bukadar küçültebilirsiniz dediğim gibi monitörünüz küçükMalesef anca bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080p
2019 da almıştım bari birşeyler yapar belki burada satar yeni bir monitör alırım inşallahAnladım hocam malesef maksimum bukadar küçültebilirsiniz dediğim gibi monitörünüz küçük