Hitmanpronun 8 tehdit bulundu demesi + onedriveyi tehdit olarak gostermesi normal midirHocam görev yöneticisini açtığınızda anlık olarak CPU kullanımı artması normal. Görev yöneticisi açıkken internet tarayıcısını açtığınızda da aynı şeyin olacağını göreceksiniz.
Hitmanpro'nun ne olduğu dahi bilmiyorum ama sorunun en başında sorduğunuz şeyle alakası yoktur.Hitmanpronun 8 tehdit bulundu demesi + onedriveyi tehdit olarak gostermesi normal midir
Virus olmadığına inanmak istiyorsan öyle saçma "antivirus" programları kullanmayı bırak usb ile temiz kurulum yap ve saçma antivirus programlarını sakın indirme asıl virüsler kendileri oluyor genelde.Peki emin olmanin bir yolu var mi virus olmadigina dair?
Sacma derken bilgisayarimda sadece hitmanpro malwarebytes kaspersky ve eset varVirus olmadığına inanmak istiyorsan öyle saçma "antivirus" programları kullanmayı bırak usb ile temiz kurulum yap ve saçma antivirus programlarını sakın indirme asıl virüsler kendileri oluyor genelde.
antivirüs uygulamaları kandırmacadan baska bir şey degil sisteminizi yavaslatır ve arkaplanda çalışır hatta pro+ gibi kendi ürünlerini satmak için pc nizde virus bile gösterebilir.Sacma derken bilgisayarimda sadece hitmanpro malwarebytes kaspersky ve eset var
Pro+ onedriveyi virus olarak gosterdi ayrica ben bi arabilgisayarima virus indirmistim (Rat) 3. parti bir yazilim. Acaba hala bilgisayarimda olabilir mi diye dusunuyorumantivirüs uygulamaları kandırmacadan baska bir şey degil sisteminizi yavaslatır ve arkaplanda çalışır hatta pro+ gibi kendi ürünlerini satmak için pc nizde virus bile gösterebilir.
eğer öyle düşünüyorsan .iso yu usb ye yaz ve temiz kurulum ile rahatça pc ni kullan hocam.Pro+ onedriveyi virus olarak gosterdi ayrica ben bi arabilgisayarima virus indirmistim (Rat) 3. parti bir yazilim. Acaba hala bilgisayarimda olabilir mi diye dusunuyorum
Biosa isleyen virusler varmis duyduguma gore veya ssdye yapisan bunlar dogru mudur hocameğer öyle düşünüyorsan .iso yu usb ye yaz ve temiz kurulum ile rahatça pc ni kullan hocam.
evet diskinize yapısan virüsler var ve bunların kesin çözümü iso uzantısı ile temiz kurulum yapmaktır ancak zamanında yedigim bir virüs vardı ve biosa bile girmeme izin vermiyordu o yüzden bir şey indirirken cok dikkatli olun lütfenBiosa isleyen virusler varmis duyduguma gore veya ssdye yapisan bunlar dogru mudur hocam
Powershellden acmistim farkediyor mu exeyleevet diskinize yapısan virüsler var ve bunların kesin çözümü iso uzantısı ile temiz kurulum yapmaktır ancak zamanında yedigim bir virüs vardı ve biosa bile girmeme izin vermiyordu o yüzden bir şey indirirken cok dikkatli olun lütfen