Neler Yeni

Gorev yoneticisi acildiktan 3-4 saniye sonra cpunun dusmesi

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
bilgisi olan yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kaan Kaygısuz
Hocam görev yöneticisini açtığınızda anlık olarak CPU kullanımı artması normal. Görev yöneticisi açıkken internet tarayıcısını açtığınızda da aynı şeyin olacağını göreceksiniz.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Hocam görev yöneticisini açtığınızda anlık olarak CPU kullanımı artması normal. Görev yöneticisi açıkken internet tarayıcısını açtığınızda da aynı şeyin olacağını göreceksiniz.
Hitmanpronun 8 tehdit bulundu demesi + onedriveyi tehdit olarak gostermesi normal midir

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
İbrahim Aykutluğ
Peki emin olmanin bir yolu var mi virus olmadigina dair?
Virus olmadığına inanmak istiyorsan öyle saçma "antivirus" programları kullanmayı bırak usb ile temiz kurulum yap ve saçma antivirus programlarını sakın indirme asıl virüsler kendileri oluyor genelde.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Virus olmadığına inanmak istiyorsan öyle saçma "antivirus" programları kullanmayı bırak usb ile temiz kurulum yap ve saçma antivirus programlarını sakın indirme asıl virüsler kendileri oluyor genelde.
Sacma derken bilgisayarimda sadece hitmanpro malwarebytes kaspersky ve eset var

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
İbrahim Aykutluğ
Sacma derken bilgisayarimda sadece hitmanpro malwarebytes kaspersky ve eset var
antivirüs uygulamaları kandırmacadan baska bir şey degil sisteminizi yavaslatır ve arkaplanda çalışır hatta pro+ gibi kendi ürünlerini satmak için pc nizde virus bile gösterebilir.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
antivirüs uygulamaları kandırmacadan baska bir şey degil sisteminizi yavaslatır ve arkaplanda çalışır hatta pro+ gibi kendi ürünlerini satmak için pc nizde virus bile gösterebilir.
Pro+ onedriveyi virus olarak gosterdi :D ayrica ben bi arabilgisayarima virus indirmistim (Rat) 3. parti bir yazilim. Acaba hala bilgisayarimda olabilir mi diye dusunuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
İbrahim Aykutluğ
Pro+ onedriveyi virus olarak gosterdi :D ayrica ben bi arabilgisayarima virus indirmistim (Rat) 3. parti bir yazilim. Acaba hala bilgisayarimda olabilir mi diye dusunuyorum
eğer öyle düşünüyorsan .iso yu usb ye yaz ve temiz kurulum ile rahatça pc ni kullan hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
İbrahim Aykutluğ
Biosa isleyen virusler varmis duyduguma gore veya ssdye yapisan bunlar dogru mudur hocam
evet diskinize yapısan virüsler var ve bunların kesin çözümü iso uzantısı ile temiz kurulum yapmaktır ancak zamanında yedigim bir virüs vardı ve biosa bile girmeme izin vermiyordu o yüzden bir şey indirirken cok dikkatli olun lütfen

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
evet diskinize yapısan virüsler var ve bunların kesin çözümü iso uzantısı ile temiz kurulum yapmaktır ancak zamanında yedigim bir virüs vardı ve biosa bile girmeme izin vermiyordu o yüzden bir şey indirirken cok dikkatli olun lütfen
Powershellden acmistim farkediyor mu exeyle

Top Bottom