bende 240 gb ssd birde 1tb hdd var başlıkta yazdığım gibi görev Yöneticisinde hdd gözüküyor ama dosya gezgininde gözükmüyor bilgisayar yönetiminden disk yönetimine giriyorum oradada fotoğraftaki gibi gözüküyor anlamadım
bu olay olmadan önce hdd sürekli %100 kullanıyordu (virüs olduğunu pek düşünmüyorum) farklı bir forumdan gördüğüm şu adımları yaptıktan sonra oldu
Bu Bilgisayar kısmına girin.
Yerel Disk C'ye sağ tıklayın ve Özellikler kısmına tıklayın.
Ardından Araçlar menüsüne tıklayın. Sürücüyü en iyi duruma getir ve birleştir başlığında mevcut olan En iyi duruma getir butonuna tıklayın.
Karşınıza gelen ekranda alt kısımda Zamanlanmış en iyi duruma getirme başlığı altındaki kısım Açık olarak gözüküyorsa Ayarları değiştir butonuna tıklayın.
Zamanlamaya göre çalıştır kısmındaki tiki kaldırdıktan sonra Tamama tıklayın.
Tamama tıkladıktan sonra Zamanlanmış en iyi duruma getirme başlığı altındaki kısım Kapalı olarak gözüküyorsa işlemimiz tamamdır. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
Diğer yöntem de Windows Update kısmındaki Teslim İyileştirme başlığıyla ilgili:
Ayarlara girin ve sol menüden Windows Update başlığına tıklayın.
Ardından Gelişmiş Seçeneklere tıklayın ve Ek Seçenekler başlığının altındaki Teslim İyileştirme butonuna tıklayın.
Karşınıza gelen ekranda Diğer bilgisayarlardan indirmelere izin ver seçeneğini Kapalı hale getirin ve bilgisayarı yeniden başlatın.
bu olay olmadan önce hdd sürekli %100 kullanıyordu (virüs olduğunu pek düşünmüyorum) farklı bir forumdan gördüğüm şu adımları yaptıktan sonra oldu
Bu Bilgisayar kısmına girin.
Yerel Disk C'ye sağ tıklayın ve Özellikler kısmına tıklayın.
Ardından Araçlar menüsüne tıklayın. Sürücüyü en iyi duruma getir ve birleştir başlığında mevcut olan En iyi duruma getir butonuna tıklayın.
Karşınıza gelen ekranda alt kısımda Zamanlanmış en iyi duruma getirme başlığı altındaki kısım Açık olarak gözüküyorsa Ayarları değiştir butonuna tıklayın.
Zamanlamaya göre çalıştır kısmındaki tiki kaldırdıktan sonra Tamama tıklayın.
Tamama tıkladıktan sonra Zamanlanmış en iyi duruma getirme başlığı altındaki kısım Kapalı olarak gözüküyorsa işlemimiz tamamdır. Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
Diğer yöntem de Windows Update kısmındaki Teslim İyileştirme başlığıyla ilgili:
Ayarlara girin ve sol menüden Windows Update başlığına tıklayın.
Ardından Gelişmiş Seçeneklere tıklayın ve Ek Seçenekler başlığının altındaki Teslim İyileştirme butonuna tıklayın.
Karşınıza gelen ekranda Diğer bilgisayarlardan indirmelere izin ver seçeneğini Kapalı hale getirin ve bilgisayarı yeniden başlatın.