Neler Yeni

Görev Yöneticisini açtığımda %100 cpu kullanımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
görev yöneticisini açtığımda anlık olarak %100 cpu kullanımı görmekteyim ve her açışımda bu böyle oluyor bazen oyunda da %100 e kadar çıkabiliyor darboğaz yapıyor bunun çözümü var mıdır? sistem kesintileri diye bir şey adı altında oluyor genelde
sistem
ryzen 3 3100
gtx 1650 super
16 gb ram 2x8
480 ssd

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
cpu kullanımı öyleyse virüs olabilir

EmrahGK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emrah Güvenkaya
Instagram
emrah.guvenkaya
Bazen görev yöneticisi ilk açıldığı an görev yöneticisi çok cpu yiyebiliyor ama birkaç saniye sonra düzeliyor zaten. Bahsettiğiniz şey görev yöneticisinin açtığınız anda CPU yu sömürmesi mi bilgisayarın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arka planda çok çalışan program vardır ve torrent'den falan oyun yüklüyorsan tahminim virüstür
oyunlarım steamden hepsi orjinal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen görev yöneticisi ilk açıldığı an görev yöneticisi çok cpu yiyebiliyor ama birkaç saniye sonra düzeliyor zaten. Bahsettiğiniz şey görev yöneticisinin açtığınız anda CPU yu sömürmesi mi bilgisayarın mı?
ilk açışta oluyor anlık sonra düşüyor birde işte battlefield 1 de bazen çok darboğaz yapıyor %100 leri bulabiliyor kullanım

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
görev yöneticisini açtığımda anlık olarak %100 cpu kullanımı görmekteyim ve her açışımda bu böyle oluyor bazen oyunda da %100 e kadar çıkabiliyor darboğaz yapıyor bunun çözümü var mıdır? sistem kesintileri diye bir şey adı altında oluyor genelde
sistem
ryzen 3 3100
gtx 1650 super
16 gb ram 2x8
480 ssd
Görev yöneticisi açılırken anlık %100 buglu gösteriyor R3 3100 kendini %100 kullanamasi imkansız

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bende de oluyor açılırken bir %100 gözüküyor sonra düzeliyor bence sorun yok.
3100 1650'ye darboğraz yapmaz rahat besler

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
oyunlarım steamden hepsi orjinal

ilk açışta oluyor anlık sonra düşüyor birde işte battlefield 1 de bazen çok darboğaz yapıyor %100 leri bulabiliyor kullanım
Hocam bende de aynı sistem var ama ben BF 1'de darboğaz yaşamıyorum. Hatta işlemcinin yarısı yatıyor. Bir sorun olabilir.

EmrahGK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emrah Güvenkaya
Instagram
emrah.guvenkaya
Açılışta yüzde yüze çıkması kadar doğal bir şey yok. İşlemciyi kullanmasa nasıl gösterecek uygulamaların yüzde kaç kullandığını :) . Ayrıca bf1'de işlemcinizin de full yükte kullanılması darboğaz olduğu anlamına gelmez, oynarkenki afterburnerde işlemci ve ekran kartı kullanımınızı atmadan darboğaz var/yok diyemeyiz. Eğer darboğaz varsa yükü ekran kartına bindirerek yani ayarları fulleyerek darboğazı bir nebze de olsa çözebilirsin. Zaten 3100 ve 1650 super'in darboğaz yapma ihtimali yok gibi, hatta direkt yok :D.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
ilk açtığında birkaç saniye gösteriyor ise sıkıntı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Batuhan Öpöz
Açılışta yüzde yüze çıkması kadar doğal bir şey yok. İşlemciyi kullanmasa nasıl gösterecek uygulamaların yüzde kaç kullandığını :) . Ayrıca bf1'de işlemcinizin de full yükte kullanılması darboğaz olduğu anlamına gelmez, oynarkenki afterburnerde işlemci ve ekran kartı kullanımınızı atmadan darboğaz var/yok diyemeyiz. Eğer darboğaz varsa yükü ekran kartına bindirerek yani ayarları fulleyerek darboğazı bir nebze de olsa çözebilirsin. Zaten 3100 ve 1650 super'in darboğaz yapma ihtimali yok gibi, hatta direkt yok :D.
bu sadece battlefield 1 için geçerli darboğaz diyorum çünkü 50 fpslere kadar vuruyor ve kasıntılar da oluyor ayarlar ultrada ekran kartı kullanımı düşüyor genellikle %70-%80 gibi bu da fps kaybı yaşatıyor kasmalar oluyor

Hocam bende de aynı sistem var ama ben BF 1'de darboğaz yaşamıyorum. Hatta işlemcinin yarısı yatıyor. Bir sorun olabilir.
Hep %100 olmuyor tabii ki bazen ilk girişlerde olabiliyor sonrasında düzeliyor fakat ayarlar ultrada olmasına rağmen ekran kartı kullanımı düşüyor sadece battlefield da anlam veremiyorum

Son düzenleme:

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
bu sadece battlefield 1 için geçerli darboğaz diyorum çünkü 50 fpslere kadar vuruyor ve kasıntılar da oluyor ayarlar ultrada ekran kartı kullanımı düşüyor genellikle %70-%80 gibi bu da fps kaybı yaşatıyor kasmalar oluyor

Hep %100 olmuyor tabii ki bazen ilk girişlerde olabiliyor sonrasında düzeliyor fakat ayarlar ultrada olmasına rağmen ekran kartı kullanımı düşüyor sadece battlefield da anlam veremiyorum
Hocam Ben 100 FPS'lerde oynuyorum. Sizde bir sorun var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,667
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom