Şöyle gösteriyim işlemci böyle darboğaz yapıyor ayarlar ultrada olduğu halde senin ayarlarını paylaşırmısın bir de çözüm bulamadım bunaHocam Ben 100 FPS'lerde oynuyorum. Sizde bir sorun var.
Şöyle gösteriyim işlemci böyle darboğaz yapıyor ayarlar ultrada olduğu halde senin ayarlarını paylaşırmısın bir de çözüm bulamadım buna
Isı değerleriniz harika benim kasa yapısından dolayı ısınıyor fakat 74-75 dereceler çok kritik değil yinede çözüm bulamadım darboğaza sinirim bozuldu da-md2 sistem kullanıyorum @Abdullah Hacıgül bey in darboğaz yapacak bir sistem hazırlayacağını sanmıyorum
Aynı donanım ama şu değerlere bakın
Hocam ben 10 dakika açık tuttuğum için ısı değerleri öyle zaten daha da ısınmıyor genelde en fazla 70 derece ama sizin CPU kullanımı normal durmuyor. Güç ayarlarından AMD High Performance ayarına ya da Yüksek Performans ayarına alın. İşe yarar belki.Isı değerleriniz harika benim kasa yapısından dolayı ısınıyor fakat 74-75 dereceler çok kritik değil yinede çözüm bulamadım darboğaza sinirim bozuldu da-md2 sistem kullanıyorum @Abdullah Hacıgül bey in darboğaz yapacak bir sistem hazırlayacağını sanmıyorum
bende anlamadım valla amd yüksek performans modundaHocam ben 10 dakika açık tuttuğum için ısı değerleri öyle zaten daha da ısınmıyor genelde en fazla 70 derece ama sizin CPU kullanımı normal durmuyor. Güç ayarlarından AMD High Performance ayarına ya da Yüksek Performans ayarına alın. İşe yarar belki.
çözünürlük?Şöyle gösteriyim işlemci böyle darboğaz yapıyor ayarlar ultrada olduğu halde senin ayarlarını paylaşırmısın bir de çözüm bulamadım buna
1080p ?çözünürlük?
ilginç1080p ?
bencede fazlasıyla hemde can sıkıcıilginç
son ihtimal virüs format denediniz mi veya tarattınız mı pcyi?bencede fazlasıyla hemde can sıkıcı
taratma yaptım herhangi bir virüs yok zaten driverları temizleyip yeniden kurdum yine çözülmedi format atmaya gerek duymadımson ihtimal virüs format denediniz mi veya tarattınız mı pcyi?