Neler Yeni

Görmeden açık kutu monitör aldım ne yapayım

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Pttavm den monitör aldım fakat açık kutu yazıyor aldıktan sonra farkettim, gelince hiç açmadan iade mi edeyim açık kutu mevzusu nedir ?

Pttavm den monitör aldım fakat açık kutu yazıyor aldıktan sonra farkettim, gelince hiç açmadan iade mi edeyim açık kutu mevzusu nedir ?

Zararlı gelirse veya içindeki bişey eksikse iade et kesinlikle,PTT şaşırtmıyor her zamanki saçmalıkları

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutuyu açmadan hiç bulaşmayayım diyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zararlı gelirse veya içindeki bişey eksikse iade et kesinlikle,PTT şaşırtmıyor her zamanki saçmalıkları
Kutuyu açmadan hiç bulaşmayayım diyorum ama

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram

İptal edilmiyorsa eğer hocam hiç dokunmadan kargo personeliyle geri yollayın bence hakkınız var ona. Ptt ye hiç belli olmaz orasında şurasında çizik var diye uydururlar iade almazlar.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İptal edilmiyorsa eğer hocam hiç dokunmadan kargo personeliyle geri yollayın bence hakkınız var ona. Ptt ye hiç belli olmaz orasında şurasında çizik var diye uydururlar iade almazlar.
Teslim almıyorum mu diyeceğim nasıl oluyor o süreç hiç yapmadım

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Teslim almıyorum mu diyeceğim nasıl oluyor o süreç hiç yapmadım
Direk iade başlatabilirsiniz büyük ihtimalle zaten uygulamadan. İadeyi başlatın sonra kargo personeline söyleyin eğer olmuyor öyle derse kendiniz götürürsünüz artık ama bana da benzer bir olay olmuştu almayabilirsiniz ürünü benden geri götürebilirim demişti personel.

Top Bottom