min maks olarak / ile ayırdılar galiba sağdakiler maks soldakiler ya anlık ya minSteam pubg de ki bu değerler tam olarak neyi gösteriyor . Birden fazla değer var.
Fps cpu ve cpu yo gösteriyor gibi cevaplar gelmez umarım.
Vay arkadaş. Fps te 1 den fazla değer var onlar neyi gösteriyor?FPS değerleri, İşlemci çalışma yükü, Ekran kartı çalışma yükü muhtemelen.
Uygulama ayarlarından hangi değerleri gösterdiğine bakarsan daha sağlıklı olur.
Steam pubg de ki bu değerler tam olarak neyi gösteriyor . Birden fazla değer var.
Fps cpu ve cpu yo gösteriyor gibi cevaplar gelmez umarım.
FPS değerleri, İşlemci çalışma yükü, Ekran kartı çalışma yükü muhtemelen.
Uygulama ayarlarından hangi değerleri gösterdiğine bakarsan daha sağlıklı olur.
Okuma yazman yok galiba. Program ayarlarından bakarsan daha sağlıklı olur diyorum sana.Vay arkadaş. Fps te 1 den fazla değer var onlar neyi gösteriyor?
Cpu da birden fazlda değer vae onlar neyi gösteriyor.
Gpuda birden fazla değer gösteriyor onlar neyi gösteriyor
Okuman yazman yok diyip muhtemelen demen çok ironik. Konu bitmiştir benim gözümde.Okuma yazman yok galiba. Program ayarlarından bakarsan daha sağlıklı olur diyorum sana.
Muhtemelen son FPS değerlerini gösteriyor.
MSI Afterburner kullan en sağlıklı program bence.bu cpunun derecesini açamıyoruz değil mi bu steam sistem izleme ızgarasında??
her şeyi yapmışlar işlemci sıcaklığı yok saçma
Benim okumam yazmam var çok şükür.Okuman yazman yok diyip muhtemelen demen çok ironik. Konu bitmiştir benim gözümde.
O programı kullanıyorum zaten. Çokta iyi biliyorum. Benim sorum yeni bi özellik gelmiş veya ben yeni gördüm bunları. Sadece fps gösteriliyor diye biliyosum ama yanındakileri merak edip konu açtım mşllet dalga geçiyor. Çok komik bi durum. İnsanlık nere gidiyor böyleMSI Afterburner kullan en sağlıklı program bence.
Fps değerleri derken bunlar ne mesela onu soruyorumMSI Afterburner kullan en sağlıklı program bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim okumam yazmam var çok şükür.
FPS Değeri yazmadım FPS DeğerLERİ yazdım.
Türkçede çoğluk eklerini öğren.
Görselde ne yazıyor diye konu açmadım. Sen konuyu anlamamışsın dahaMSI Afterburner kullan en sağlıklı program bence.
Benim okumam yazmam var çok şükür.
FPS Değeri yazmadım FPS DeğerLERİ yazdım.
Türkçede çoğluk eklerini öğren.
Millet seninle dalga geçmiyor. Sen milleti aşağılarsan millette seni aşağılar.O programı kullanıyorum zaten. Çokta iyi biliyorum. Benim sorum yeni bi özellik gelmiş veya ben yeni gördüm bunları. Sadece fps gösteriliyor diye biliyosum ama yanındakileri merak edip konu açtım mşllet dalga geçiyor. Çok komik bi durum. İnsanlık nere gidiyor böyle
Fps değerleri derken bunlar ne mesela onu soruyorum
Dostum FPS ve İşlemci Kullanma yüzdesinin sen oyunu açtığından beri en yüksek ve en düşük değerlerini gösteriyor muhtemelen .Bu değerlerden bahsediyorum. Detaylı atmama gerek kalmadan anlarlar diye düşündüm . Anlamdılar.