epic games hocamsteam üzerinden mı güncellenıyor
normal değil superonlinemı kullanıyorsun?epic games hocam
kardeşim speedtest de sunucu değiştir mesela bursa yaz ordan türktelekom de onla test yap.epic games hocam
Hocam epic yanlis gosteriyor merak etmeyinepic games hocam
evet hocamnormal değil superonlinemı kullanıyorsun?
Hocam gereginden fazla yavas iniyor amaHocam epic yanlis gosteriyor merak etmeyin
indirme sunucusunu değiştirmeyi dene epic gameste değiştiriliyormu bilmiyorum varsa indirme sunucusunu değiştirmeyi dene.evet hocam
HOcqm steam gibi bir uygulama degil zaten sadece epicte oluyorsa bu epic kaynaklidirevet hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam gereginden fazla yavas iniyor ama
Nereden degistiriliyor hocam bir bilginiz var mıindirme sunucusunu değiştirmeyi dene epic gameste değiştiriliyormu bilmiyorum varsa indirme sunucusunu değiştirmeyi dene.
steam üzerinden bir oyun indirmeyi denediğinizde de aynı sonuç çıkıyorsa bilgisayarınızda, wifi, ethernet portunda, kabloda veya direk kullandığınız iss ile ilgili bir sıkıntı olabilir eğer steamde indirmede bir sorun yoksa epic gamesin sunucularında sorun vardırSpeedtest sonuclarım boyleyken fortnite güncellenirken saniyede 4MB/s ile indiriyor normal midir?
Alıntıyı görüntüle
yok herhalde hocam steamden indirme yapınca sonuç ne çıkıyor?Nereden degistiriliyor hocam bir bilginiz var mı
Steamda sorun yok hocam şimdi denedim sadece epic gameste oluyor bunun bir çözümü var mıdır acaba?yok herhalde hocam steamden indirme yapınca sonuç ne çıkıyor?