Neler Yeni

Yardım Görüntü gelmiyor ekrana

Daryl7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Deryl
Merhaba herkese, lütfen sonuna kadar okuyun, konuya direkt gireyim ,bilgisayarı dün komple temizledin bütün herşeyi çıkarıp tekrardan taktım çalıştırırken bilgisayarı ekrana ve klavye hiç güç gelmiyor, slotlar da sıkıntı gibi gözüküyor ama onlarda da herhangi bir sıkıntı yok ramlarda yok neden mi diyeceksiniz tek rem takınca ekrana görüntü geliyor ikisi beraber takinca hiç goruntur gelmiyor, bugün tekrardan hersyi sokup tekrardan taktım 2 remde takilirken çalıştı çok şükür dedim herhangi bir arıza yok sistemde ama söyle bir sorun oldu 5 dakka sonra stres yapayım derken bilgisayr bir onda döndü tekrar kapatıp açınca yine ekrana görüntü gelmedi, yine tek rem takınca ekrana giruntu geldi sorun nedier bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

yaman41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali
Tek ramle önce slotları kontrol et hocam ikisinde de sorun yoksa tek tek ramleri kontrol et problemli bir ram var sanırım dişlerini kontrol et ve ram temizleme videosunu izle son olarak ramlere ne gibi bi işlem uyguladın

Daryl7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Deryl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek ramle önce slotları kontrol et hocam ikisinde de sorun yoksa tek tek ramleri kontrol et problemli bir ram var sanırım dişlerini kontrol et ve ram temizleme videosunu izle son olarak ramlere ne gibi bi işlem uyguladın
Her iki remide denedim Her hangi bir sorun yok remde anakartında 4slot yeri mecvut soldan iki tanesinde çalışıyor sağdan 2 tane slotta çalışmıyor,
Mesaj otomatik birleştirildi:

20240116_010826.jpg
işaretlediğim iki slot çalışıyor diğer ikisine takınca ekrana görüntü gelmiyor, herşeyi denedim temizledim bios pilini çıkardım tekrar taktım hiç olmuyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail bey
Genelde 1. ve 3. slot. - 2. Ve 4. Slot eş olarak çalışır. Anakartınızın kitapcığından bakabilirsiniz

Daryl7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Deryl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde 1. ve 3. slot. - 2. Ve 4. Slot eş olarak çalışır. Anakartınızın kitapcığından bakabilirsiniz
Öyleydi zaten işte bilgisayarı temizledim tekrardan topladım remler yüzünden ekrana görüntü alamadım sadece ilk iki slotta çalışıyor şuan resmini attim bakabilirsiniz görselden işaretledim çalışan olanlari

yaman41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali
Suanda 2 ram de aktif çalışıyor mu o slotlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular