Görüntü Gelmiyor, Garanti kapsamı?

Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık 4 ay önce aldığım Da-Sistem 3 cuma günü masaüstünde kendini uykuya almış. Kardeşim fareye tıkladığımda 2 veya 3 bip sesi geliyordu dedi. Şuan bilgisayar açılıyor fakat ekranda No Signal yazıyor. Bios pilini, ekran kartını, ramleri çıkarttım sildim tekrar taktım fakat hala aynı. Sorun ne? Böyle durumlarda ramde sıkıntı oluyor dediler. Eğer ram sıkıntılı ise garanti kapsamı içinde olur mu? Dediğim gibi masaüstünde açık duruyordu fakat bir saat önce 50 saniyelik ae renderı aldım.

RAM'lere Memtes testi yapabilir misin?

Nasıl yapabilirim, elimde başka bir bilgisayar yok ama
Elinde başka bir PC yok ise yapamazsın maalesef. PC'nin açılabilir olması gerekiyor.
Buraya bırakayım yine de nasıl yapacağını

Elinde başka bir PC yok ise yapamazsın maalesef. PC'nin açılabilir olması gerekiyor.
Buraya bırakayım yine de nasıl yapacağını
Bunu şuan yapamam, pazartesi günü bilgisayarcıya götüreceğim. Eğer sıkıntı büyükse garantiye gönderirim. Sizce garantiye girer mi?

Bunu şuan yapamam, pazartesi günü bilgisayarcıya götüreceğim. Eğer sıkıntı büyükse garantiye gönderirim. Sizce garantiye girer mi?
Bilgisayarcıya göndermeden direk garantiye göndersene niye bilgisayarcıyla uğraşıyorsun?

Geri