Görüntü gelmiyor no signal yazıyor

Kadimss

80+
Reaksiyon skoru
1
Armourty crate uygulamasından önce anakarta sonra uygulamayı güncelledim ve bilgisayarı kapattım fakat 40 dakika civarı sonrasında bilgisayari açtığımda görüntü gelmiyor kasa fan çalışıyor ama monitörde görüntü yok.
Prime A620mk
RX7600 8 GB
Ryzen 5 7500F

Sorunun net çözümünü aslında bilmiyorum ama bir süre bekledikten sonra görüntü gelmiyor ise önce güç kablosunu sonra bios pilini çıkarıp 1 2 dk bekleyin sonra takıp çalıştırmayı deneyin .

Aynı sorun bende var occt uygulaması indir ve PC test et bu şekilde anlaya bilirsin nerde arıza olduğunu

rampage monitör kullanırken bir çok defa yaşadım bu sorunu forumlarda konu açmıştım cevap bulamadım aç kapa aç kapa yapa yapa deniyordum birinde geliyordu monitör sorun ne kabloda oluyor ne başka bir şeyde hep monitör kaynaklıydı bende

Aynı sorun bende var occt uygulaması indir ve PC test et bu şekilde anlaya bilirsin nerde arıza olduğunu
Hiç ekran yok nasıl indireyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunun net çözümünü aslında bilmiyorum ama bir süre bekledikten sonra görüntü gelmiyor ise önce güç kablosunu sonra bios pilini çıkarıp 1 2 dk bekleyin sonra takıp çalıştırmayı deneyin .
deniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,816
Üyeler
184,503
Son üye
Cashback.1
Geri