Görüntü Gelmiyor?

Reaksiyon skoru
184
Herkese merhaba arkadaşlar sistemi yeni topladım. Fakat ekran kartından görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir? Fotoğrafta gördüğünüz gibi bütün donanımlar çalışıyor. Ekran kartının Hdmı yuvasından çıkış almaya çalışıyorum. Fakat sinyal yok gösteriyor.

Son düzenleme:
Sistem nedir kartta sorun olabilir farklı kart yada onboardan dan görüntü almayı deneyin

Görüntüyü onboard'dan almayı dener misin?

Herkese merhaba arkadaşlar sistemi yeni topladım. Fakat ekran kartından görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir? Fotoğrafta gördüğünüz gibi bütün donanımlar çalışıyor. Ekran kartının Hdmı yuvasından çıkış almaya çalışıyorum. Fakat sinyal yok gösteriyor.

Bağlantıyı sağladığınız kabloda bir sıkıntı olabilir.

Onboard zaten anakarttaki giriştir sende onboard yok anakarttan alamazsın işlemcinde dahili GPU olmaduğı için. Display Port'tan görüntü almayı dener misin belki çıkış arızalıdır. Ya da monitör de olabilir başka bir monitörde deneme şansın varsa denemende fayda var.

Bağlantıyı sağladığınız kabloda bir sıkıntı olabilir.
Kabloda sorun yok laptopdan çıkış sağlayabiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onboard zaten anakarttaki giriştir sende onboard yok anakarttan alamazsın işlemcinde dahili GPU olmaduğı için. Display Port'tan görüntü almayı dener misin belki çıkış arızalıdır. Ya da monitör de olabilir başka bir monitörde deneme şansın varsa denemende fayda var.
Monitörümde DP girişi yok deneyecektim fakat giriş olmadığı için deneyemiyorum. Ekran kartının güç ışıkları yanıyor öndeki ledide yanıyor hatta ısınma da var çalışıyor yani. Fakat neden görüntü alamadığımı bulamadım bir türlü

Kabloda sorun yok laptopdan çıkış sağlayabiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörümde DP girişi yok deneyecektim fakat giriş olmadığı için deneyemiyorum. Ekran kartının güç ışıkları yanıyor öndeki ledide yanıyor hatta ısınma da var çalışıyor yani. Fakat neden görüntü alamadığımı bulamadım bir türlü
Dostum ramleri çıkar tak slotlarını değiştir düzelebilir.

gieiş ve çıkış analoglarında sorun olabilir

gieiş ve çıkış analoglarında sorun olabilir
Denedim şimdi açıldı. bios güncellemesini yapıyorum belki parçaları tanıyamadığı için vs olabilir diye düşündüm. Çünkü açıldığında bios kapattım tekrar açtım yine gelmedi 6 7 sefer kapatıp açınca tekrar geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,828
Üyeler
189,736
Son üye
Samet Can Yıldırım
Geri