Neler Yeni

Görüntü ve ses 1 saniyeliğine takılıyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,315
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Cihazda dahili ekran kartı için AMD'nin hangi driverı kurulu?

Bartuu

80+ Silver
Termal sorunu yaşıyorsun toz partikül dışında fana saç dolaşmış olabilir. Genel anlamda kontrolden geçmesi için temizletin deniyor.
Bilginiz ve imkanınız varsa ihmal etmeyin.
Heryeri temizliyorum kanka fanları söküp içini dışını sadece termal macun yenilemedim evet ama ısıdan değil hani 45 derece sıcaksa soğuk kaç derece ben bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazda dahili ekran kartı için AMD'nin hangi driverı kurulu?
Monitör kullandığım için devre dışı kalıyor ama onunla ilgili değil sanırsam amd driverları ddu ile silip yeniden yükledim düzelmedi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,315
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Heryeri temizliyorum kanka fanları söküp içini dışını sadece termal macun yenilemedim evet ama ısıdan değil hani 45 derece sıcaksa soğuk kaç derece ben bilmiyorum

Monitör kullandığım için devre dışı kalıyor ama onunla ilgili değil sanırsam amd driverları ddu ile silip yeniden yükledim düzelmedi
3-4 ay önce çıkmış bir sürücüyü kurup dener misin? Son sürücüde takılma sorunu yaşayanlar vardı çünkü anlık olarak.

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i

O donma / kasma olduğunda sıcaklık 45 derece olduğunu nasıl biliyorsunuz?

HDWINFO64 ile sensörler açıkta bir rapor açın ve oyuna girip kasmaları donmaları yaşayınca çıkıp değerlere bir bakın derim.

Sisteminizdeki hataları ise msinfo32 üzerinden gözden geçirin.

Umarım kısa sürede çözersiniz. Kolay gelsin

Gloxy

80+ Bronze
HDWINFO64 ile sensörler açıkta bir rapor açın ve oyuna girip kasmaları donmaları yaşayınca çıkıp değerlere bir bakın derim.
Dostum adam pc boştayken olduğunu söylemiş oyun ile ne ilgisi var? Ek olarak pc boştayken ne kadar sıcak olucak 45 derece gayet normal

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
Dostum adam pc boştayken olduğunu söylemiş oyun ile ne ilgisi var? Ek olarak pc boştayken ne kadar sıcak olucak 45 derece gayet normal
Görüntü ve ses 1 saniyeliğine takılıp geliyor oyunlarda çok sinirimi bozuyor tam karşımdaki adamı görüyorum bilgisayar takılmaya başlıyo gelince ben ölmüş oluyorum zaten, yarım saatte bi oluyor bazen 1 saatte bir
İlk gönderi bu.
Sen son gönderiye göre bana tavır aldın sanki.
😅
O normal diyorum bende.
Asıl olay yükte ne yaptığını biliyor muyuz kısmı.

Bartuu

80+ Silver
3-4 ay önce çıkmış bir sürücüyü kurup dener misin? Son sürücüde takılma sorunu yaşayanlar vardı çünkü anlık olarak.
Deniyim hocam teşekkürler

O donma / kasma olduğunda sıcaklık 45 derece olduğunu nasıl biliyorsunuz?

Sisteminizdeki hataları ise msinfo32 üzerinden gözden geçirin.

Umarım kısa sürede çözersiniz. Kolay gelsin
sağ altta core temp açık kanka oyundada nvidia nın şu derece gösterme grafiği açık ordan biliyorum teşekkürler yinede

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i

The Semih

80+ Gold
Görüntü ve ses 1 saniyeliğine takılıp geliyor oyunlarda çok sinirimi bozuyor tam karşımdaki adamı görüyorum bilgisayar takılmaya başlıyo gelince ben ölmüş oluyorum zaten, yarım saatte bi oluyor bazen 1 saatte bir
Sorun muhtemelen yazılımsal çakışma yaşıyor Windows, hangisi olduğunu bilemiyorum o yüzden temiz format at en iyisi, temizlik felan ezbere konuşuyorlar Stutter tozla olacak bir şey değil, driver çakışması yada arkada çalışan işlemlerden bir tanesi yapıyor.

Format attım hocam temizinden düzeldi
Ücretsiz windows etkinleştirme önermiyorum geçen konusunu açtım, KMS sunucusuna bağlıyo PC yi belkide sorunun sebebi odur bilemeyiz.

Bartuu

80+ Silver
Sorun muhtemelen yazılımsal çakışma yaşıyor Windows, hangisi olduğunu bilemiyorum o yüzden temiz format at en iyisi, temizlik felan ezbere konuşuyorlar Stutter tozla olacak bir şey değil, driver çakışması yada arkada çalışan işlemlerden bir tanesi yapıyor.

Ücretsiz windows etkinleştirme önermiyorum geçen konusunu açtım, KMS sunucusuna bağlıyo PC yi belkide sorunun sebebi odur bilemeyiz.
Yapcak bişe yok param yok windows key alıcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,103
Üyeler
164,247
Son üye
bykopirayt
Top Bottom