Gow 2018 mükemmel, sarıyor. Film gibi.gow u oynadıktan sonra ac valhallaya girdim oyundaki hikaye anlatımı vuruş hissiyatı falana bence gow un 1/3 ü bile değildi yani çok az oynadım çıktım sonra oyundan,sonra tekrar gow u bitirdim
Gow 2018 mükemmel, sarıyor. Film gibi.gow u oynadıktan sonra ac valhallaya girdim oyundaki hikaye anlatımı vuruş hissiyatı falana bence gow un 1/3 ü bile değildi yani çok az oynadım çıktım sonra oyundan,sonra tekrar gow u bitirdim
GOW tabikide.Epicden 150tl ye GoW mu yoksa 67 TL ye Ac Walhalla mı?
+1GOW tabikide.
AC Valhalla tırnağı olamaz God Of War'ın.
İkisini de oynadım bitirdim ama god of War apayrı güzel god of war'ı 3 kez bitirdim assassin's creed'i zar zor bitirdim yanında video açarak falan bitirdim hiç sarmıyordu ki ilk defa assassin's Creed oyunu oynuyordumEpicden 150tl ye GoW mu yoksa 67 TL ye Ac Walhalla mı?
Çözülemeyecek kadar zor bilmeceler yok öyle olsa bile YouTube denen bir şey varGow da çok bilmece var sıktı beni bitirirken.
aslında var çözmek için 2-3 kere youtube baktım. Onun dışında oyunda aksiyondan çok, yürüme ve bulmaca var. Valhalla daha iyiydi bana göre.İkisini de oynadım bitirdim ama god of War apayrı güzel god of war'ı 3 kez bitirdim assassin's creed'i zar zor bitirdim yanında video açarak falan bitirdim hiç sarmıyordu ki ilk defa assassin's Creed oyunu oynuyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözülemeyecek kadar zor bilmeceler yok öyle olsa bile YouTube denen bir şey var
Zevkler ve renkler meselesi ben saçma sapan sadece 4 farklı düşman dövdüğümüz milyonlarcıya görevi olan assassin's Creed wallhala dan sa god of war'u tercih ederimaslında var çözmek için 2-3 kere youtube baktım. Onun dışında oyunda aksiyondan çok, yürüme ve bulmaca var. Valhalla daha iyiydi bana göre.