Rdr2hangisi daha iyi birde rdr 2 alınca online de geliyor mu?
Evet geliyor online. Bence de rdr2. Ama yanlış hatırlamıyorsam 2018'de ödül GOW a verildi o ayrı mesele. Neden bu oyuna verilmedi anlamadım.hangisi daha iyi birde rdr 2 alınca online de geliyor mu?
hocam online nasıl bir şey tam olarak?Evet geliyor online. Bence de rdr2. Ama yanlış hatırlamıyorsam 2018'de ödül GOW a verildi o ayrı mesele. Neden bu oyuna verilmedi anlamadım.
Yanlış hatırlıyorsun ödül 2018'de rdr'ye verildiEvet geliyor online. Bence de rdr2. Ama yanlış hatırlamıyorsam 2018'de ödül GOW a verildi o ayrı mesele. Neden bu oyuna verilmedi anlamadım.
hocam online nasıl bir şey tam olarak?
İkisini de 3 defa bitirmiş biri olarak rdr2 diyorum ikisi de çok güzel oyunlar ama rdr2 de değişik bir şekilde At sürünce bile zevk alıyorsunhangisi daha iyi birde rdr 2 alınca online de geliyor mu?
Bu ödülden bahsediyorumYanlış hatırlıyorsun ödül 2018'de rdr'ye verildi
Hocam multiplayer işte. Yani diğer oyuncularla fln takılıyorsunuz.hocam online nasıl bir şey tam olarak?
GOTY god of wara verildi. Bence rdr2nin hakkıydı.Yanlış hatırlıyorsun ödül 2018'de rdr'ye verildi
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisini de 3 defa bitirmiş biri olarak rdr2 diyorum ikisi de çok güzel oyunlar ama rdr2 de değişik bir şekilde At sürünce bile zevk alıyorsun