Alakası yok. Ama abartıldığı kadar da iyi bir oyun değil.rdr2 at sürme simulator
Alakası yok. Ama abartıldığı kadar da iyi bir oyun değil.rdr2 at sürme simulator
chapter 3e kdr içinde tutmuyorsa oynamayızRDR2 sıkıcı diyenler oyunun chapter3 ten sonra nasıl aktığını bilseler öyle demezlerdi bence2 görev yapıp ön yargıyla bırakıyorsunuz burda kafanıza göre bok atıyorsunuz. Hele o malikhane görevi
Hacı chapter 3e kadar olan bölümde muazzam zaten sadece 3ten sonrasına göre akıcı değil şans vermeden yorum yapıyor çoğu kişi böyle bir başyapıta senin için konuşmuyorum ama oyun değil sanat eserichapter 3e kdr içinde tutmuyorsa oynamayız
Hiç yaşayan yok mu?God of War Ragnaroku görmeseydim, God of War 2018 daha iyidir dersim, ama yok.
God of war 2018 te sadece yeni savaş mekaniğinin denenmiş bir prototip gibi geldi gow Ragnaroku gördükten sonra.
Rdr2 daha iyidir. Ama bende olsam 2018 de en iyi oyun ödülünü GoW a verirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler bu arada konu ile alakasız, Rdr 2 de çok bug ile karşılaşıyorum size de oluyor mu?
Özellikle Flicking sorunları. (Su ve ışıklarda flicker sorunu)
Npclerin eteklerinin titremesi,
Arthur atla giderken inicem, E tuşuna basıyorum takılıyor atın üstünde, düşüyor.
Çözümü var mıdır?
Gowuda severim ancak Rdr2 etmez gowu max 20 saatte bitirmişimdir (geri kalan bi 10 saat falanda yan görev muspelheim falan takıldım) ancak rdryi çarşambadan beri oynuyorum günde aralıksız 5+ saat olarak şimdiden 60 saate yaklaştım öğle 1 den beri oynuyorum sabahta bi 4 saat oynadımhangisi daha iyi birde rdr 2 alınca online de geliyor mu?
Hacı hayatında 1 kez oynamamışındır adam akıllı buna eminim gowuda bitirdim ancak rdr 2 etmez kesinlikle şöyle altada bıraktığım gibi gowuda 50 saat oynamış gözüküyorum ancak yaklaşık bi 20 saatinde kuzenime oynattırdım ve 1 ayda anca bitirdim sıkıldığımdan dolayı Rdryi günde 12 14 saat oynayarak chapter 4 e geldim daha yeni çarşambadan beri başka bir oyun oynamıyorumrdr2 at sürme simulator
İlk gow oynadım üstüne pek bi oyun yoktur diye düşünüyordum ama rdr2 gowu ikiye katlar üçe bölerGowuda severim ancak Rdr2 etmez gowu max 20 saatte bitirmişimdir (geri kalan bi 10 saat falanda yan görev muspelheim falan takıldım) ancak rdryi çarşambadan beri oynuyorum günde aralıksız 5+ saat olarak şimdiden 60 saate yaklaştım öğle 1 den beri oynuyorum sabahta bi 4 saat oynadım
![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hacı hayatında 1 kez oynamamışındır adam akıllı buna eminim gowuda bitirdim ancak rdr 2 etmez kesinlikle şöyle altada bıraktığım gibi gowuda 50 saat oynamış gözüküyorum ancak yaklaşık bi 20 saatinde kuzenime oynattırdım ve 1 ayda anca bitirdim sıkıldığımdan dolayı Rdryi günde 12 14 saat oynayarak chapter 4 e geldim daha yeni çarşambadan beri başka bir oyun oynamıyorum
![]()
Bende öyle birsey yok. Oyunu bir kez bitirdim. Tekrar başladım,oyunun yarısına geldim. Karşılaştığım bug sayısı 3 u geçmez. Onları da zaten bir iki kere gördüm.Beyler bu arada konu ile alakasız, Rdr 2 de çok bug ile karşılaşıyorum size de oluyor mu?
hiç düşünmeden rdr2 diyebilirimhangisi daha iyi birde rdr 2 alınca online de geliyor mu?
benim tek gördüğüm bug itemler bazen elin dışında gözüküyor çok nadir olsada tek buyduBende öyle birsey yok. Oyunu bir kez bitirdim. Tekrar başladım,oyunun yarısına geldim. Karşılaştığım bug sayısı 3 u geçmez. Onları da zaten bir iki kere gördüm.