Neler Yeni

GOW VS RDR 2 hangisi?

Aderal

80+ Bronze
RDR2 sıkıcı diyenler oyunun chapter3 ten sonra nasıl aktığını bilseler öyle demezlerdi bence 😂 2 görev yapıp ön yargıyla bırakıyorsunuz burda kafanıza göre bok atıyorsunuz. Hele o malikhane görevi

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Red Dead Redemption 2 bir başyapıttır.
Ha eksikleri var mıdır ? Kesinlikle evet.
Ama God Of War ile karşılaştırılması RDR'ye haksızlık olur.
Rockstar daha iyisini yapana kadar ,en iyisi bu.

Aderal

80+ Bronze
chapter 3e kdr içinde tutmuyorsa oynamayız
Hacı chapter 3e kadar olan bölümde muazzam zaten sadece 3ten sonrasına göre akıcı değil şans vermeden yorum yapıyor çoğu kişi böyle bir başyapıta senin için konuşmuyorum ama oyun değil sanat eseri

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
God of War Ragnaroku görmeseydim, God of War 2018 daha iyidir dersim, ama yok.
God of war 2018 te sadece yeni savaş mekaniğinin denenmiş bir prototip gibi geldi gow Ragnaroku gördükten sonra.
Rdr2 daha iyidir. Ama bende olsam 2018 de en iyi oyun ödülünü GoW a verirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bu arada konu ile alakasız, Rdr 2 de çok bug ile karşılaşıyorum size de oluyor mu?
Özellikle Flicking sorunları. (Su ve ışıklarda flicker sorunu)
Npclerin eteklerinin titremesi,
Arthur atla giderken inicem, E tuşuna basıyorum takılıyor atın üstünde, düşüyor.
Çözümü var mıdır?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
God of War Ragnaroku görmeseydim, God of War 2018 daha iyidir dersim, ama yok.
God of war 2018 te sadece yeni savaş mekaniğinin denenmiş bir prototip gibi geldi gow Ragnaroku gördükten sonra.
Rdr2 daha iyidir. Ama bende olsam 2018 de en iyi oyun ödülünü GoW a verirdim.

Beyler bu arada konu ile alakasız, Rdr 2 de çok bug ile karşılaşıyorum size de oluyor mu?
Özellikle Flicking sorunları. (Su ve ışıklarda flicker sorunu)
Npclerin eteklerinin titremesi,
Arthur atla giderken inicem, E tuşuna basıyorum takılıyor atın üstünde, düşüyor.
Çözümü var mıdır?
Hiç yaşayan yok mu?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hangisi daha iyi birde rdr 2 alınca online de geliyor mu?
Gowuda severim ancak Rdr2 etmez gowu max 20 saatte bitirmişimdir (geri kalan bi 10 saat falanda yan görev muspelheim falan takıldım) ancak rdryi çarşambadan beri oynuyorum günde aralıksız 5+ saat olarak şimdiden 60 saate yaklaştım öğle 1 den beri oynuyorum sabahta bi 4 saat oynadım
1686499802227.png

rdr2 at sürme simulator
Hacı hayatında 1 kez oynamamışındır adam akıllı buna eminim gowuda bitirdim ancak rdr 2 etmez kesinlikle şöyle altada bıraktığım gibi gowuda 50 saat oynamış gözüküyorum ancak yaklaşık bi 20 saatinde kuzenime oynattırdım ve 1 ayda anca bitirdim sıkıldığımdan dolayı Rdryi günde 12 14 saat oynayarak chapter 4 e geldim daha yeni çarşambadan beri başka bir oyun oynamıyorum
1686499895603.png

Gowuda severim ancak Rdr2 etmez gowu max 20 saatte bitirmişimdir (geri kalan bi 10 saat falanda yan görev muspelheim falan takıldım) ancak rdryi çarşambadan beri oynuyorum günde aralıksız 5+ saat olarak şimdiden 60 saate yaklaştım öğle 1 den beri oynuyorum sabahta bi 4 saat oynadım
1686499802227.png

Hacı hayatında 1 kez oynamamışındır adam akıllı buna eminim gowuda bitirdim ancak rdr 2 etmez kesinlikle şöyle altada bıraktığım gibi gowuda 50 saat oynamış gözüküyorum ancak yaklaşık bi 20 saatinde kuzenime oynattırdım ve 1 ayda anca bitirdim sıkıldığımdan dolayı Rdryi günde 12 14 saat oynayarak chapter 4 e geldim daha yeni çarşambadan beri başka bir oyun oynamıyorum
1686499895603.png
İlk gow oynadım üstüne pek bi oyun yoktur diye düşünüyordum ama rdr2 gowu ikiye katlar üçe böler

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Bende öyle birsey yok. Oyunu bir kez bitirdim. Tekrar başladım,oyunun yarısına geldim. Karşılaştığım bug sayısı 3 u geçmez. Onları da zaten bir iki kere gördüm.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende öyle birsey yok. Oyunu bir kez bitirdim. Tekrar başladım,oyunun yarısına geldim. Karşılaştığım bug sayısı 3 u geçmez. Onları da zaten bir iki kere gördüm.
benim tek gördüğüm bug itemler bazen elin dışında gözüküyor çok nadir olsada tek buydu

Top Bottom