Körlük belirtisiArkadaşlar iki gün önce ateşim vardı çok az ama geçti bugün çok fena gözüm ağrıyor oynatirken falan annemdede öyle bu korona belirtisimi
Körlük ile alakası yok annemdede aynı sorun var sadece gözümü falan donduremiyorumKörlük belirtisi
Vallahi öyle googla başım ağrıyor yazsan tümör var yaziyorKardeşim kanser olmuşsun, öleceksin (!)
Eğer gözünüz ağrıyorsa doktara başvurun. Şu anda resmi olarak virüs belirtisi olarak gözükmüyor.
Göze vuran ağrı sinizütlerle alakalıdır genelde. Migren başlangıcıda olabilir doktora gözükmekte fayda var. Mevcut corona belirtilerinde göz ağrısı yok diye biliyorum.Körlük ile alakası yok annemdede aynı sorun var sadece gözümü falan donduremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vallahi öyle googla başım ağrıyor yazsan tümör var yaziyor
Geçmesi uzun sürermi?Evet özellikle delta'da göz hareketi sırasında süregelen ağrı olabiliyor.
Koronaysan 20 güne kadar sürebilmekte.Geçmesi uzun sürermi?
ben kendim koronayım evdeyim hiç birşeyimde yok ama ne diyim ki.Arkadaşlar iki gün önce ateşim vardı çok az ama geçti bugün çok fena gözüm ağrıyor oynatirken falan annemdede öyle bu korona belirtisimi
Doktora gozukmende fayda var hareketsizlikten egzersiz yapmamaktan da olabilirArkadaşlar iki gün önce ateşim vardı çok az ama geçti bugün çok fena gözüm ağrıyor oynatirken falan annemdede öyle bu korona belirtisimi
Valla hergün antrenmana gidiyorumDoktora gozukmende fayda var hareketsizlikten egzersiz yapmamaktan da olabilir
sagliksiz beslenme ?Valla hergün antrenmana gidiyorum