Neler Yeni

Göz Çizdirmek İçin Numara durmalı mı?

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Düzenli spor yapan yada atletik bir birey o parkuru çok rahat geçer , polislikte mühim olan sözlü mülakat parkuru 1 ay çalışan süreyi tutturur.
valla ben 6 ay gittim 35-40 kişilik ekipte 8-9 kişi anca o parkuru geçebiliyordu atletik çoğu kişi parkuru bile tamamlayamıyordu hiç kolay değil öyle gözüküyor ama değil

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hocam bizim bi arkadaş yaptırdı sonrasında gözünde farklı böyle sulanma, akma sorunları oldu. Bende hastaneye acaba uygun muyum diye test yaptırtmıştım uygun geldim ancak hem gözümün derecesinin durmasını gerektiğini söyledi doktor, hemde baktığımda doktorun ve yanındaki asistanında gözlük vardı siz neden yaptırmıyorsunuz diyemedim. Bence riskli hocam sonradan tekrarlama bozulma olabiliyor.

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
valla ben 6 ay gittim 35-40 kişilik ekipte 8-9 kişi anca o parkuru geçebiliyordu atletik çoğu kişi parkuru bile tamamlayamıyordu hiç kolay değil öyle gözüküyor ama değil
Dostum demek ki o 40 kişilik ekipte çoğu kişi meslek için fiziki yeterliliğe sahip değil.POMEM parkuru düşük kondisyona sahip değilsen 48 saniye içinde yapabileceğin bir parkur.6 ay nesine çalıştın diyeceğim belki kilolusun bilemem ama mülakat harici pomemin eleyici yanı yok belki ön sağlık da Afyon' a denk gelmen eleyici olabilir.
Ben ilk kez antrenman amacıyla gittiğim de 41 saniye yapmıştım onu da denge tahtasından çıkarken yuvarlanmama rağmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,598
Üyeler
162,838
Son üye
dufapu88
Top Bottom