N nowly 80+ Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 78 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Kenan Kara 19 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar kendimi oyuna baya bi kaptirmisim ve şuan gözlerim kıp kırmızı oldu lütfen seri yardım edin nasıl geçirebilirim
Arkadaşlar kendimi oyuna baya bi kaptirmisim ve şuan gözlerim kıp kırmızı oldu lütfen seri yardım edin nasıl geçirebilirim
HarbiyeliTRe 80+ Silver Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 2,263 Dahası Reaksiyon skoru 505 İsim Emirhan Trm 19 Haziran 2024 #2 nowly yazmış: Arkadaşlar kendimi oyuna baya bi kaptirmisim ve şuan gözlerim kıp kırmızı oldu lütfen seri yardım edin nasıl geçirebilirim Devamı için tıklayın... Hocam biraz ara verin kapatın bilgisayarı gözlerinizi dinlendirin bu kadar.
nowly yazmış: Arkadaşlar kendimi oyuna baya bi kaptirmisim ve şuan gözlerim kıp kırmızı oldu lütfen seri yardım edin nasıl geçirebilirim Devamı için tıklayın... Hocam biraz ara verin kapatın bilgisayarı gözlerinizi dinlendirin bu kadar.
DoğuamaBatı 80+ Silver Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 3,408 Dahası Reaksiyon skoru 2,287 İsim ........ 19 Haziran 2024 #3 nowly yazmış: Arkadaşlar kendimi oyuna baya bi kaptirmisim ve şuan gözlerim kıp kırmızı oldu lütfen seri yardım edin nasıl geçirebilirim Devamı için tıklayın... evde nemlendirici göz damlası varsa damlatabilirsin yada elini yüzünü yıkayıp uyuyabilirsin
nowly yazmış: Arkadaşlar kendimi oyuna baya bi kaptirmisim ve şuan gözlerim kıp kırmızı oldu lütfen seri yardım edin nasıl geçirebilirim Devamı için tıklayın... evde nemlendirici göz damlası varsa damlatabilirsin yada elini yüzünü yıkayıp uyuyabilirsin