Neler Yeni

Gözlerimi Sağa ve Sola Çevirdiğimde Acıyor

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Bu Sabah Kalkmam İle Beraber Gözlerim feci derecede acıyor sağ tarafa veya sol tarafa gözümlü baktığımda 2 sn bile bakamıyorum direkt acıyor
kafamı döndürerek baktığımda sıkıntı yok ancak gözümü haraket ettirdiğimde çok feci acıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DOGANALPASLAN

rookie27

80+ Gold
gözler lenflerden gerilme yapar bunun nedeni bilgisayar ve telefona çok bakmakdan dolayı ağrır çünkü mesela bilgisayar ekrana bakarken ekranın tamamını okumaya kalkışıyor ya da telefonda bundan dolayı gözler aşırı yorulur

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
1 2 gün pcden uzak dur telefonlada çok uğraşma gözlerin yorulduğu için acıyor 1 2 gün dinlendir geçecektir

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Gözlerini dinlendir. Teknolojiden uzak dur birkaç gün.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bu Sabah Kalkmam İle Beraber Gözlerim feci derecede acıyor sağ tarafa veya sol tarafa gözümlü baktığımda 2 sn bile bakamıyorum direkt acıyor
kafamı döndürerek baktığımda sıkıntı yok ancak gözümü haraket ettirdiğimde çok feci acıyor.

@DOGANALPASLAN
Gözlerini dinlendir. PC, telefon, kitap gibi aktiviteler ile çok fazla uğraşma. Biraz gözlerini kapatıp kestir. 1-2 güne geçer.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

@DOGANALPASLAN
Herkesin başına bir zaman gelmiştir bu durum 1 gün sonunda geçmesi lazım gözlerini dinlendir.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Ben Covid olduğum da aynısı olmuştu başka bi sıkıntın var mı

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Boynum'da Ağrıyor
Boyun değil de mesela halsizlik bel ağrısı eklem ağrısı boğazda ve burunda bir gariplik hissi baş ağrısı gibi şeylerde var mı covid belirtisi gibi yanı.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
gözler lenflerden gerilme yapar bunun nedeni bilgisayar ve telefona çok bakmakdan dolayı ağrır çünkü mesela bilgisayar ekrana bakarken ekranın tamamını okumaya kalkışıyor ya da telefonda bundan dolayı gözler aşırı yorulur
o yorumu okumuştum :)
1 2 gün pcden uzak dur telefonlada çok uğraşma gözlerin yorulduğu için acıyor 1 2 gün dinlendir geçecektir
pc'siz 1 2 gün durmam diye düşümüyorum işlerim oluyor
ve lazım yani covid 19'da evde olduğum için
Gözlerini dinlendir. Teknolojiden uzak dur birkaç gün.
:) başka yöntem yokmu
Gözlerini dinlendir. PC, telefon, kitap gibi aktiviteler ile çok fazla uğraşma. Biraz gözlerini kapatıp kestir. 1-2 güne geçer.
gün bitmez heralde neyse sağol olmassa deniyeceğim
Herkesin başına bir zaman gelmiştir bu durum 1 gün sonunda geçmesi lazım gözlerini dinlendir.
okey

Boyun değil de mesela halsizlik bel ağrısı eklem ağrısı boğazda ve burunda bir gariplik hissi baş ağrısı gibi şeylerde var mı covid belirtisi gibi yanı.
boğazda ve başağrısı var nerden bildin
hemde boğaz ağrısı öyle bir varki

@DOGANALPASLAN hocam siz biliyormusunuz

DaffyGraphic

80+ Silver
Aynı sorun bendede var.pcden uzak duramam editörüm ve işlerim var.Bu saba kalktığımda oldu bendede.Gözümün altıda ağrıyor bende

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
klimanın karşısında yattım ondan bir problem olabilirmi

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
klimanın karşısında yattım ondan bir problem olabilirmi
Olma ihtimalı yüksek çarpmış olabilir. Ama kendini takip et fazla temasa girme evdekilerle ayrı ye bir kaç gün belli eder zaten kendini Covid se. İnşallah bir şey yoktur hocam geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom