Neler Yeni

Gözlük mü daha iyi lens mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,520
İsim
Olcay akbulut
gibi değil tam durması lazım çünkü göz çizdirme göz ilerlemesi durmadan yapilirsa geri dönüşü olmuyordu göz doktoruna görün derim :kekw:
ameliyat sırasında 1 derece artınca doktor gözüme iğne sokar mı?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
göz numarası olayı tamamen
sana bağlı bence mesela benim gözüm bi ara 6 ya kadar çıktı şuan 5.5 e geriledi diğer gözüm 5.2 falan
3 yıldır lens kullanıyorum. Açıkçası gözlüğün daha sağlıklı olduğunu lens kullanan birisi olarak asla inkar edemem. Lens, kornea tabakasında çok uzun zamanlı kullanımı sonrası inceltme yapma olasılığı ile birlikte göz kuruluğuna ve iltihap kapmaya kadar sebebiyet verebiliyor ama iltihap vb olaylar senin, hijyenine dikkat etmemen ile ortaya çıkabilecek durumdur aksi halde öyle bir şey söz konusu olamaz. Lens konusunda şunu söyleyebilirim ki aşırı rahat hissediyorum kendimi dışarı çıkar iken gözlük illetinden kurtulmanın verdiği tat bi başkadır ve hâla da memnunum çok titiz olmama borçluyum sağlıklı oluşumu ve hiç bir sorun yaşamadım. Ayrıca günde 10 saatten fazla takmanın çok iyi olduğunu söyleyemem çünkü gözüne hava aldırman gerek aksi halde her gün 10 saatten çok fazla kullanırsan bu durum göz kuruluğuna büyük ihtimal yol açacaktır. Onun için eğer sen çok titiz, hijyenik ve ben dikkatli biriyim der isen tabi ki kullanabilirsin ve lensin tadı bir başka...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom