Neler Yeni

Gözümün bir kısmı hafif siyahlık var

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
muhammed samet
Merhaba arkadaşlar bu gün arkadaşım gözüne çok sert bir şekilde kar topu attı attıktan sonra gözümün beyaz kısmında siyahlık meydana geldi ve kısmını göremiyorum bu geçici bir şey mi yokaa kalıcı mı hastaneye gitmem gerekir mi ?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,888
İsim
Selim
Merhaba arkadaşlar bu gün arkadaşım gözüne çok sert bir şekilde kar topu attı attıktan sonra gözümün beyaz kısmında siyahlık meydana geldi ve kısmını göremiyorum bu geçici bir şey mi yokaa kalıcı mı hastaneye gitmem gerekir mi ?
Göz akmasi da olabilir göz doktoruna gidin kalıcı körlük olabilir geç müdahale edilirse

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Rüveyda Akın
Gözlerini dinlendir bir süre. Kendiliğinden iyileşir. Eğer bir buçuk gün içinde düzelmezse doktora git.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Rüveyda Akın
2 saat boyunca uyudum gecmedi
Yeterli değil. Göz kendisini tamir edebilir. Ekrana bakmaman gerekiyor, karanlık ortamda durman gerekiyor mesela. Çok hassastır şuan orası. Birkaç dakika gözlerini sıkıca kapat simsiyah olsun etraf. Açtığında ufak bir rahatlama hissedersin. Sen en iyisi yarın sabaha kadar dinlen. Bugün telefonu bilgisayarı erkenden bırak daha fazla bakma. Sabahta aynıysa göz doktorunun aciline gidersin.

crabman

80+ Bronze
en değerli duyu organlarından bu ertelemeye gelmez hemen özel göz doktoruna falan gidin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve o gözü sürekli kapalı tutun göz bandı falan varsa bir şekilde kapatın ışık falan görmesin

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeterli değil. Göz kendisini tamir edebilir. Ekrana bakmaman gerekiyor, karanlık ortamda durman gerekiyor mesela. Çok hassastır şuan orası. Birkaç dakika gözlerini sıkıca kapat simsiyah olsun etraf. Açtığında ufak bir rahatlama hissedersin. Sen en iyisi yarın sabaha kadar dinlen. Bugün telefonu bilgisayarı erkenden bırak daha fazla bakma. Sabahta aynıysa göz doktorunun aciline gidersin.
Göz doktoru burada yok normal sağlıkocagina gidecegim

en değerli duyu organlarından bu ertelemeye gelmez hemen özel göz doktoruna falan gidin bence

ve o gözü sürekli kapalı tutun göz bandı falan varsa bir şekilde kapatın ışık falan görmesin
Sıkıntı olan şey burada özel hastane de yok

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Rüveyda Akın
Şuan nasılsın?

Mahmut Yılmaz

80+ Silver

aynen öyle yedek parçası olmayan tek organ göz ertelenmemeli doktora gidiniz

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
muhammed samet

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Rüveyda Akın
Hocam hastaneden dönüyorum şimdi hasar oluşmuş haftaya bir daha kontrole gideceğim %99 geçer dedi MSÜ için hazırlanıyordum çok korkmustum

Gittim
Evet hasar oluşmuş olması normal zaten. Durup dururken göz öyle olmaz. Ama dediğim gibi kendiliğinden iyileşir. Sen olabildiğince gözüne iyi davran. Dışarı güneş gözlüğü olmadan çıkma. En ufak bir ışık yansıması bile saatlerce göz ağrısına sebep olur. Ekrana olabildiğince az bak ki mavi ışıktan etkilenme.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
muhammed samet
Evet hasar oluşmuş olması normal zaten. Durup dururken göz öyle olmaz. Ama dediğim gibi kendiliğinden iyileşir. Sen olabildiğince gözüne iyi davran. Dışarı güneş gözlüğü olmadan çıkma. En ufak bir ışık yansıması bile saatlerce göz ağrısına sebep olur. Ekrana olabildiğince az bak ki mavi ışıktan etkilenme.
Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,106
Üyeler
166,326
Son üye
c3l1k
Top Bottom