Neler Yeni

Gözümün bozuk olduğnu nasıl anlayabilirim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Arkadaşlar okulda tahtayı falan göremiyorum arkadaşımın gözlüğünü takınca ise sanki dünya 4k oluyor ben 1080p görüyormuşum gibi oluyor ve gözü bozuk olanlara bir sorum var siz nasıl anlamıştınız.

1 yıl önce test yaptırmıştım 0 çıkmıştı.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Arkadaşlar okulda tahtayı falan göremiyorum arkadaşımın gözlüğünü takınca ise sanki dünya 4k oluyor ben 1080p görüyormuşum gibi oluyor ve gözü bozuk olanlara bir sorum var siz nasıl anlamıştınız.

annem babamla yaklaşık 8 sene önce dışarı çıkarken arabaların plakalarını okuyamayarak hocam..

SleepyCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüzgar Cengiz

Yani yine göz doktoruna gidip test yaptır başka ne olabilir ki.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şey Bi tane doktor var. Adı göz doktoru. Ona gidiyorsun. Oradan anlaşılıyor.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Bir şeyleri bulanık görüyorsan uzak ya da yakın önce onu dene yakından bakmayı incele onu 4k ile 1080 p ile anlayamazsın çok saçma kitap falan okumaya çalış ilk başta yakını görebiliyorsan uzak bir yere orta boyutlu küçük olarak sırayla yazı yazıp tek tek dene göremezsen uzak bozuktur senin gider sonra göz doktorunda da test yaparlar numaran belli olur sonra gözlüğünü alırsın.

emrah5507

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
emrah
en doğurusu kendimden emin olayım ortaokulda tahtayı net goremezdim :D derdim niye böyle görüyorum meğerse gozlerim bozukmus :D hep yanlıs yazardım :D o zaman lise 1 iken gozluk basladım uzağı net göremezsen tamam arkides gözler bozuktur diyebilirsin

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
go to göz doktoru

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Bir şeyleri bulanık görüyorsan uzak ya da yakın önce onu dene yakından bakmayı incele onu 4k ile 1080 p ile anlayamazsın çok saçma kitap falan okumaya çalış ilk başta yakını görebiliyorsan uzak bir yere orta boyutlu küçük olarak sırayla yazı yazıp tek tek dene göremezsen uzak bozuktur senin gider sonra göz doktorunda da test yaparlar numaran belli olur sonra gözlüğünü alırsın.
Uzaktaki sokak lambalarını güneş gibi görüyordum bir kaynak etrafına yayıyor :D

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bu kaç?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri