DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Bence doktoru git sana 4K kit yazdın onu da eczaneden kap misss
okulda tahtayı göremiodum 4. sınıfta git ölçtürArkadaşlar okulda tahtayı falan göremiyorum arkadaşımın gözlüğünü takınca ise sanki dünya 4k oluyor ben 1080p görüyormuşum gibi oluyor ve gözü bozuk olanlara bir sorum var siz nasıl anlamıştınız.
1 yıl önce test yaptırmıştım 0 çıkmıştı.
Driver kurmadıysan görüntü bozuk olabilir. Driver kurGözlerine Ray Tracing tak eğer 60 fps altı çalışıyorsa demek ki sorun vardır
O normal herkes öyle görmüyor mu sokak lambasını daha yayık bulanık gibi.Uzaktaki sokak lambalarını güneş gibi görüyordum bir kaynak etrafına yayıyor
Eğer düşük fps alıyorsan DLSS'i açDriver kurmadıysan görüntü bozuk olabilir. Driver kur
Göz doktoruna git kesin şekilde öyle anlarsın hemen kontrol etmek için büyük bir tv varsa evinde 120 ekran gibi o tv den 5, 6 adım ileri git ve bir haber kanalı aç kayan o alt yazıyı okuyor musun bak.Arkadaşlar okulda tahtayı falan göremiyorum arkadaşımın gözlüğünü takınca ise sanki dünya 4k oluyor ben 1080p görüyormuşum gibi oluyor ve gözü bozuk olanlara bir sorum var siz nasıl anlamıştınız.
1 yıl önce test yaptırmıştım 0 çıkmıştı.
Çok denedim maalesef okuyamıyorum genelde.Yakın zamanda gidicem doktora.Göz doktoruna git kesin şekilde öyle anlarsın hemen kontrol etmek için büyük bir tv varsa evinde 120 ekran gibi o tv den 5, 6 adım ileri git ve bir haber kanalı aç kayan o alt yazıyı okuyor musun bak.
Şey Bi tane doktor var. Adı göz doktoru. Ona gidiyorsun. Oradan anlaşılıyor.