Neler Yeni

Gözünü çizdiren var mı? Deneyimlerini anlatabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Muhammed Çevik
Arkadaşlar gözlerim şuan 5 numara.Yakında gözlerimi çizdireceğim.Hiç gözünü çizdiren var mı ? Varsa nasıl,biraz anlatabilir mi ?
Kardeşim ben çizdirdim. Eğer çok mecburi değilse çizdirme gözlük kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Muhammed Çevik
Artık kendimi mecbur gibi hissediyorum kral.Gözlüğü çıkarınca kör oluyorum bildiğin,tatile falan gittiğimiz dede çok problem yaratıyor bana.Bu arada biraz anlatsana nasıl oluyor ?
Korkulacak bir durum yok. Operasyon anında hiç ağrı sızı felan hissetmiyorsun. max 15 dk sürüyor. İlk iki gün yanma oluyor ama biraz sıkıntı çekiyorsun ona sürekli buz veya soğuk bir şeyler koyman gerekiyor. 3 günden sonra rahatlama başlıyor 3 4 hafta bulanık görüyorsun. sonra o da geçiyor

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Korkulacak bir durum yok. Operasyon anında hiç ağrı sızı felan hissetmiyorsun. max 15 dk sürüyor. İlk iki gün yanma oluyor ama biraz sıkıntı çekiyorsun ona sürekli buz veya soğuk bir şeyler koyman gerekiyor. 3 günden sonra rahatlama başlıyor 3 4 hafta bulanık görüyorsun. sonra o da geçiyor
Neden tavsiye etmediniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim ben çizdirdim. Eğer çok mecburi değilse çizdirme gözlük kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Muhammed Çevik
Neden tavsiye etmediniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki polislik içindi. göz derecem biraz geçiyordu sınırı o yüzden çizdirmiştim. ama polislik de olmadı. çektiğim acı, verdiğim 3.5bin boşa gitti. Mesajda da söyledim eğer mecburi değilse çizdirme diye ama anladığım kadarıyla arkadaş mecbur gibi bir şey.

Madness

80+ Silver
Benimki polislik içindi. göz derecem biraz geçiyordu sınırı o yüzden çizdirmiştim. ama polislik de olmadı. çektiğim acı, verdiğim 3.5bin boşa gitti. Mesajda da söyledim eğer mecburi değilse çizdirme diye ama anladığım kadarıyla arkadaş mecbur gibi bir şey.
Senin göz kaç numaraydı hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,109
Üyeler
164,616
Son üye
omer_sylmzo
Top Bottom