❌İndirim Bitti! GP Recyko Pro AA/AAA ve şarj cihazında indirim

Piller geldi üretim tarihine nerden bakıyoruz

Alt limitsiz de piller 700 lira olmuş. 180 liraya almıştım. Bu kuponu vereceğine küfür etse daha az zoruma giderdi herhalde.
Üzüldüm hocam adınıza. Sinir bozucu gerçekten alınmış şey nasıl iptal edilir. Benimde şarj aleti gelmiş. Bakalım birazdan pilleri mağazadan almaya gidicem umarım aksilik çıkmaz.

Arkadaşlar benim aldığım pilin birinin kutusu açık geldi. Piller kargo kutusuna dökülmüş. Resimdeki gibi çizikler mevcut. Pilin dış kaplamasının soyulması kısa devre gibi sorunlara sebep olabiliyor diye biliyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Ekler

• 1000042295.webp
    1000042295.webp
    529.2 KB · Hit: 32
  • 1000042357.webp
    1000042357.webp
    233.5 KB · Hit: 31
  • 1000042359.webp
    1000042359.webp
    204.3 KB · Hit: 32
Ödemede düşer.

179 TL

114 TL

129 TL

689 TL

Diğer pil ürünlerinde de indirim var, öne çıkanları ekledim.

-

184 TL

104 TL
ula nasuk kaçurdım

Arkadaşlar benim aldığım pilin birinin kutusu açık geldi. Piller kargo kutusuna dökülmüş. Resimdeki gibi çizikler mevcut. Pilin dış kaplamasının soyulması kısa devre gibi sorunlara sebep olabiliyor diye biliyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Bende dışı soyulmuş aynı pillerden var, 6 yıla yakındır kullanıyorum. Benim pillerin dışı zamanla soyulup döküldü, hala çalışıyor herhangi bir sorun yaratmadı.

Bende dışı soyulmuş aynı pillerden var, 6 yıla yakındır kullanıyorum. Benim pillerin dışı zamanla soyulup döküldü, hala çalışıyor herhangi bir sorun yaratmadı.
Hocam peki yan yana takıyor musunuz bu pilleri kumanda gibi cihazlara, pillerin metal yüzeylerinin birbirine değmesi sıkıntı diye biliyorum

Hocam peki yan yana takıyor musunuz bu pilleri kumanda gibi cihazlara, pillerin metal yüzeylerinin birbirine değmesi sıkıntı diye biliyorum
Soyulmuş olanları xbox gamepadde kullanıyorum. Bu fotoğraftaki gibi de değil, bende pilin dış yüzeyinin %40 ı falan soyulmuş durumda.

Soyulmuş olanları xbox gamepadde kullanıyorum. Bu fotoğraftaki gibi de değil, bende pilin dış yüzeyinin %40 ı falan soyulmuş durumda.
Sorun olmuyor diyorsunuz. Peki teşekkürler

Geri