TrollSlayer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 732
Hocam afet durumu için saklama kararı aldım güzel teklifiniz için teşekkürlerHocam düşünürseniz ben satın alabilirim kampta çok işime yarar kalmamıştı ben gördüğümde
Hocam afet durumu için saklama kararı aldım güzel teklifiniz için teşekkürlerHocam düşünürseniz ben satın alabilirim kampta çok işime yarar kalmamıştı ben gördüğümde
Hocam Ankara'da mısınız ben alamamıştım eğer iade yerine alabilirimHocam power bankı iade etme konusunda kararsız kaldım 5 w çıkış veriyor siz be düşünüyorsunuz
Alt limitsiz de piller 700 lira olmuş. 180 liraya almıştım. Bu kuponu vereceğine küfür etse daha az zoruma giderdi herhalde.Alt limitsiz se iyi1000 lira üzerine 100 lira indirim olmasin
Üzüldüm hocam adınıza. Sinir bozucu gerçekten alınmış şey nasıl iptal edilir. Benimde şarj aleti gelmiş. Bakalım birazdan pilleri mağazadan almaya gidicem umarım aksilik çıkmaz.Alt limitsiz de piller 700 lira olmuş. 180 liraya almıştım. Bu kuponu vereceğine küfür etse daha az zoruma giderdi herhalde.
ula nasuk kaçurdımÖdemede düşer.
179 TL
![]()
GP 4X 2000 mAh Recyko Pro Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP 4X 2000 mAh Recyko Pro Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlawww.mediamarkt.com.tr
114 TL
![]()
GP 4X 800 mAh Recyko Pro Şarj Edilebilir AAA Boy İnce Pil Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP 4X 800 mAh Recyko Pro Şarj Edilebilir AAA Boy İnce Pil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
129 TL
![]()
GP USB E411 4X Pil Şarj Cihazı Pilsiz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP USB E411 4X Pil Şarj Cihazı Pilsiz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
689 TL
![]()
GP PB19 Universal Pil Şarj Cihazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP PB19 Universal Pil Şarj Cihazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Diğer pil ürünlerinde de indirim var, öne çıkanları ekledim.
-
184 TL
![]()
GP USB E411 4X1000 AAA Pilli Pil Şarj Cihazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP USB E411 4X1000 AAA Pilli Pil Şarj Cihazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katwww.mediamarkt.com.tr
104 TL
![]()
GP 2X 2600 mAh Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP 2X 2600 mAh Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
Bende dışı soyulmuş aynı pillerden var, 6 yıla yakındır kullanıyorum. Benim pillerin dışı zamanla soyulup döküldü, hala çalışıyor herhangi bir sorun yaratmadı.Arkadaşlar benim aldığım pilin birinin kutusu açık geldi. Piller kargo kutusuna dökülmüş. Resimdeki gibi çizikler mevcut. Pilin dış kaplamasının soyulması kısa devre gibi sorunlara sebep olabiliyor diye biliyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Hocam peki yan yana takıyor musunuz bu pilleri kumanda gibi cihazlara, pillerin metal yüzeylerinin birbirine değmesi sıkıntı diye biliyorumBende dışı soyulmuş aynı pillerden var, 6 yıla yakındır kullanıyorum. Benim pillerin dışı zamanla soyulup döküldü, hala çalışıyor herhangi bir sorun yaratmadı.
Soyulmuş olanları xbox gamepadde kullanıyorum. Bu fotoğraftaki gibi de değil, bende pilin dış yüzeyinin %40 ı falan soyulmuş durumda.Hocam peki yan yana takıyor musunuz bu pilleri kumanda gibi cihazlara, pillerin metal yüzeylerinin birbirine değmesi sıkıntı diye biliyorum
Sorun olmuyor diyorsunuz. Peki teşekkürlerSoyulmuş olanları xbox gamepadde kullanıyorum. Bu fotoğraftaki gibi de değil, bende pilin dış yüzeyinin %40 ı falan soyulmuş durumda.