lawministration
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
ben çoklu sipariş geçtim bazılarına iptal verildi bazıları kargolandı
İki türüde şarj edebilirsin. Powerbank olanın birdaha stok geliceğini düşünmüyorum. Müşteri temsilcisi 1 tane kutusu hatalı kaldığını söylemişti onuda ben aldım. Diğer ürünleri değerlendir indirim bitmeden.
Bilmiyorum da acele edin hocam bu pillerin indirime girdiği pek görülmüş şey değil. 1500 lira gibi bir para harcayacaktım 500 ile kapattık çok şükür.
hocam şuan farkettim benimde sipariş numarasında 4 adet ürün var ama gelen mail de 1 tane ürün var. şuan müşteri hizmetlerini aradım mağazaya bildirim geçiyorum size yarın dönüş sağlarlar dediBen de mağaza teslimatı seçmiştin ve 1 tane 2AA 2 tane 3AAA aldım. Fakat mağaza sadece bir olan ürünü hazırlamış ve mail geldi. Henüz gidip almadım. Diğer 2 üründen ses yok bakalım ne olacak.
Neler almistiniz hocam? Bende pro AA pil ve şarj vardı 2 ürün Total kargoya vermişler.Sipariş alındıdaydı en son, az önce Enpara bildirim yolladı iptal edildi diye. Mail, mesaj falan da yok saçma sapan bir sistemleri varmış...
Neler almistiniz hocam? Bende pro AA pil ve şarj vardı 2 ürün Total kargoya vermişler.
Hiçbir şey de yokmuş ki neye göre iptal ettiler acaba
Mail, SMS falan da gelmedi Enpara bildiriminden öğrendimHiçbir şey de yokmuş ki neye göre iptal ettiler acaba
Teşekkür ederim hocam bilgi için. Ben de arayacağım en azından not düşerlerhocam şuan farkettim benimde sipariş numarasında 4 adet ürün var ama gelen mail de 1 tane ürün var. şuan müşteri hizmetlerini aradım mağazaya bildirim geçiyorum size yarın dönüş sağlarlar dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Müşteri hizmetlerini aradım. Aslında websitesinde sipariş takibi bölümünde ürünler gözüküyor. Gelen mail önemli değil dedi, ürünler hazırmışhocam şuan farkettim benimde sipariş numarasında 4 adet ürün var ama gelen mail de 1 tane ürün var. şuan müşteri hizmetlerini aradım mağazaya bildirim geçiyorum size yarın dönüş sağlarlar dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ozaman çok iyi yarın gider alırımMüşteri hizmetlerini aradım. Aslında websitesinde sipariş takibi bölümünde ürünler gözüküyor. Gelen mail önemli değil dedi, ürünler hazırmış. Mail büyük ihtimalle tüm ürünleri göstermiyor.
daha önce başıma geldi müşteri hizmetleriyle konuşunca ürünler stoktaysa aynı tutarda kupon tanımlıyorlar