❌İndirim Bitti! GP Recyko Pro AA/AAA ve şarj cihazında indirim

Ben mağazadan teslimatı seçtim şu an mağazada siparişiniz hazır diye gözüküyor

Gplerden daha önce aldığım Panasonic şarjlı piller pahalı diye uygun fiyatına kanıp GP Recyko eski serilerinden (düz yeşil) almıştım. Daha sonra gümüş yeşil karışımı oldular. Onlardan da bir kaç grup aldım. Toplamda 20 tane falan almıştım. Flaşlarda kullandığım için çok adetli lazım oluyor. Panasonicler daha eski olmasına rağmen bir tanesi bile bozulmazken orijinal gp şarj aletleriyle şarj edilen gp pillerin yarısı mefta oldu. Gp piller panasonicden daha pahalıya geldi. Panasonic Sanyo pil alın paranızı sokağa atmayın.

Benim siparişime de iptal gelmiş. Bir hışımla aradım müşteri hizmetlerini, kupon tanımlayacaklarını söylediler. Şimdi stok bekleyeceğiz ölme eşeğim ölme.

Biri yurtiçine verilmiş, diğerinden ses yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim siparişime de iptal gelmiş. Bir hışımla aradım müşteri hizmetlerini, kupon tanımlayacaklarını söylediler. Şimdi stok bekleyeceğiz ölme eşeğim ölme.
MediaMarkt kupon departmanı rezalet 4 hafta bekledim. şikayet var ekibi daha hızlı destek oluyor oraya başvur. Fiyat farkı kuponu olarak işlem açıldı günün sonunda 50tl müşteri memnuniyeti kuponuyla kapadılar.

Mediamarkt benim şubeye kadar geldi. Apartmanın önünde aradılar. İptal mı ettiniz kargo teslim edemicegiz. Geri gonderilcekmis dedi kargocu. Munkunse elden al. her şey bekliyorum Medimarktdan

MediaMarkt kupon departmanı rezalet 4 hafta bekledim. şikayet var ekibi daha hızlı destek oluyor oraya başvur. Fiyat farkı kuponu olarak işlem açıldı günün sonunda 50tl müşteri memnuniyeti kuponuyla kapadılar.
Şu an bile alsam ne değişecek ki. Stok yok bir şey yok. Saçma sapan işler. Yeğenimin oyuncaklarına almıştım 2 paket pil. Ona bile göz dikiyorlar. Yazıklar olsun.

Benim az önce kargoya verildi. 1 AAA, 1 AA pil ve şarj cihazı

Az önce kargoya verildi bilgisi geldi benim siparişe de ancak kargo firması ile ilgili herhangi bir bilgi yazmıyor şu anda

Kargo bilgisi var mı
Yok hocam.

Değerli müşterimiz, 266775349 nolu siparişiniz kargoya teslim edilmistir. Tahmini teslim süresi 1-4 iş günüdür. Siparişinizi mediamarkt.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.. MERSIS: 0613063688400256 B002

Böyle bir sms geldi

Kargo bilgisi var mı
Kargo bilgisi de geldi. Yurtiçi kargoya verilmiş

Son düzenleme:
Mediamarkt benim şubeye kadar geldi. Apartmanın önünde aradılar. İptal mı ettiniz kargo teslim edemicegiz. Geri gonderilcekmis dedi kargocu. Munkunse elden al. her şey bekliyorum Medimarktdan
İkiside taşımada yarın sabahtan şubeye giderim

Geri