DonYılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,217
aynen öyle oldusizinki de mi hemen kargoda göründü sipariş verdikten sonra
aynen öyle oldusizinki de mi hemen kargoda göründü sipariş verdikten sonra
Benim kargoya verildi gözüküyor dünden beri. Kargo firması bilgisi yokBenim siparişime de iptal gelmiş. Bir hışımla aradım müşteri hizmetlerini, kupon tanımlayacaklarını söylediler. Şimdi stok bekleyeceğiz ölme eşeğim ölme.
MediaMarkt kupon departmanı rezalet 4 hafta bekledim. şikayet var ekibi daha hızlı destek oluyor oraya başvur. Fiyat farkı kuponu olarak işlem açıldı günün sonunda 50tl müşteri memnuniyeti kuponuyla kapadılar.Benim siparişime de iptal gelmiş. Bir hışımla aradım müşteri hizmetlerini, kupon tanımlayacaklarını söylediler. Şimdi stok bekleyeceğiz ölme eşeğim ölme.
Mediamarkt benim şubeye kadar geldi. Apartmanın önünde aradılar. İptal mı ettiniz kargo teslim edemicegiz. Geri gonderilcekmis dedi kargocu. Munkunse elden al. her şey bekliyorum MedimarktdanBiri yurtiçine verilmiş, diğerinden ses yok
Şu an bile alsam ne değişecek ki. Stok yok bir şey yok. Saçma sapan işler. Yeğenimin oyuncaklarına almıştım 2 paket pil. Ona bile göz dikiyorlar. Yazıklar olsun.Biri yurtiçine verilmiş, diğerinden ses yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MediaMarkt kupon departmanı rezalet 4 hafta bekledim. şikayet var ekibi daha hızlı destek oluyor oraya başvur. Fiyat farkı kuponu olarak işlem açıldı günün sonunda 50tl müşteri memnuniyeti kuponuyla kapadılar.
Kargo bilgisi var mıBenim az önce kargoya verildi. 1 AAA, 1 AA pil ve şarj cihazı
Yok hocam.Kargo bilgisi var mı
Kargo bilgisi de geldi. Yurtiçi kargoya verilmişKargo bilgisi var mı
İkiside taşımada yarın sabahtan şubeye giderimMediamarkt benim şubeye kadar geldi. Apartmanın önünde aradılar. İptal mı ettiniz kargo teslim edemicegiz. Geri gonderilcekmis dedi kargocu. Munkunse elden al. her şey bekliyorum Medimarktdan