❌İndirim Bitti! GP Recyko Pro AA/AAA ve şarj cihazında indirim

Aslında çok ihtiyaç yoktu fakat 4 adet AA, 4 adet AAA aldım iyi fiyatlar teşekkürler.

sarj cihazıda bitti çok güzel :(

Arkadaşlar internet stoğu bitmiş ama mağazadan teslim al seçeneğiyle stoğu olan mağazaları seçip yakın olandan alınabilir.
Aldım, konu sahibine teşekkür ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: frix
600 TL harcadık. Ama şu powerbank olanı alaydım tam içime sinecekti. Mağazadan baktım İstanbul da var Ankara'da yok şaka gibi AVM şehrinde yok

İptal edildi benimkiler :D

Ödemede düşer.

179 TL

114 TL

129 TL

689 TL

Diğer pil ürünlerinde de indirim var, öne çıkanları ekledim.

-

184 TL

104 TL
Sarz aleti nasıl acaba

İptal edildi benimkiler :D
siparişi verdiğinizde siparişlerim kısmında kargoya verildi veya kargoya teslim edildi gibi bir ibare oldu da öyle mi iptal edildi yoksa sipariş alındı veya sipariş hazırlanıyor mu diyordu , dün aldım aldıktan 4 dakika sonra kargoya teslim edildi dedi de hiçbir yerden sms gelmedi kargo takip etme yeri de yok

siparişi verdiğinizde siparişlerim kısmında kargoya verildi veya kargoya teslim edildi gibi bir ibare oldu da öyle mi iptal edildi yoksa sipariş alındı veya sipariş hazırlanıyor mu diyordu , dün aldım aldıktan 4 dakika sonra kargoya teslim edildi dedi de hiçbir yerden sms gelmedi kargo takip etme yeri de yok
Sipariş verdikten hemen sonra kargoya verilmiş olarak gözüküyor muydu?
Yoksa sipariş alındı miydi
Sipariş alındıdaydı en son, az önce Enpara bildirim yolladı iptal edildi diye. Mail, mesaj falan da yok saçma sapan bir sistemleri varmış...

Geri