oblivion34
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
takip
Son düzenleme:
Şarj döngüsü çok daha fazla. Yani daha uzun ömürlü PRO olanlar.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...sarj-edilebilir-aa-boy-kalem-pil-1043899.html bunla pro nun ne farkı var? game pad için almayı düşünüyorum
Sarz aleti nasıl acabaÖdemede düşer.
179 TL
![]()
GP 4X 2000 mAh Recyko Pro Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP 4X 2000 mAh Recyko Pro Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlawww.mediamarkt.com.tr
114 TL
![]()
GP 4X 800 mAh Recyko Pro Şarj Edilebilir AAA Boy İnce Pil Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP 4X 800 mAh Recyko Pro Şarj Edilebilir AAA Boy İnce Pil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
129 TL
![]()
GP USB E411 4X Pil Şarj Cihazı Pilsiz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP USB E411 4X Pil Şarj Cihazı Pilsiz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
689 TL
![]()
GP PB19 Universal Pil Şarj Cihazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP PB19 Universal Pil Şarj Cihazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Diğer pil ürünlerinde de indirim var, öne çıkanları ekledim.
-
184 TL
![]()
GP USB E411 4X1000 AAA Pilli Pil Şarj Cihazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP USB E411 4X1000 AAA Pilli Pil Şarj Cihazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katwww.mediamarkt.com.tr
104 TL
![]()
GP 2X 2600 mAh Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil Fiyat & Özellik | MediaMarkt
GP 2X 2600 mAh Şarj Edilebilir AA Boy Kalem Pil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
siparişi verdiğinizde siparişlerim kısmında kargoya verildi veya kargoya teslim edildi gibi bir ibare oldu da öyle mi iptal edildi yoksa sipariş alındı veya sipariş hazırlanıyor mu diyordu , dün aldım aldıktan 4 dakika sonra kargoya teslim edildi dedi de hiçbir yerden sms gelmedi kargo takip etme yeri de yokİptal edildi benimkiler![]()
Sipariş verdikten hemen sonra kargoya verilmiş olarak gözüküyor muydu?İptal edildi benimkiler![]()
siparişi verdiğinizde siparişlerim kısmında kargoya verildi veya kargoya teslim edildi gibi bir ibare oldu da öyle mi iptal edildi yoksa sipariş alındı veya sipariş hazırlanıyor mu diyordu , dün aldım aldıktan 4 dakika sonra kargoya teslim edildi dedi de hiçbir yerden sms gelmedi kargo takip etme yeri de yok
Sipariş alındıdaydı en son, az önce Enpara bildirim yolladı iptal edildi diye. Mail, mesaj falan da yok saçma sapan bir sistemleri varmış...Sipariş verdikten hemen sonra kargoya verilmiş olarak gözüküyor muydu?
Yoksa sipariş alındı miydi
sizinki de mi hemen kargoda göründü sipariş verdikten sonraSipariş verdikten hemen sonra kargoya verilmiş olarak gözüküyor muydu?
Yoksa sipariş alındı miydi