Neler Yeni

GPN Teknoloji iadeyi kabul eder mi?

ibohappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Mutlu
Yaklaşık 6 gün önce asus tuf fa507nv laptopunu 28.899tlye hepsiburada üzerinden gpnteknoloji satıcısından satın aldım fakat bilgisayarın performansı beklentimi karşılamadı. Gerek sıcaklıkları gerek oyun performansı(pubg de kasma sorunu var takılıyor yani garip bir şekilde) yazılımsal mı diye düşünüp temiz bir format attım ve yine düzelmedi. Bu durum hevesimi iyice kaçırdı bende iade edip üzerine 10k daha koyup daha iyi bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Yasal hakkım 15 gün. Sizce iademi kabul eder mi? Cuma günü hepsiburada kargomu evimden teslim alacak.

Livaković

80+ Silver
Yaklaşık 6 gün önce asus tuf fa507nv laptopunu 28.899tlye hepsiburada üzerinden gpnteknoloji satıcısından satın aldım fakat bilgisayarın performansı beklentimi karşılamadı. Gerek sıcaklıkları gerek oyun performansı(PUBG de kasma sorunu var takılıyor yani garip bir şekilde) yazılımsal mı diye düşünüp temiz bir format attım ve yine düzelmedi. Bu durum hevesimi iyice kaçırdı bende iade edip üzerine 10k daha koyup daha iyi bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Yasal hakkım 15 gün. Sizce iademi kabul eder mi? Cuma günü hepsiburada kargomu evimden teslim alacak.
pazar yeri satıcısından ürün aldıktan sonra iade etmek zor kabul ederlermi meçhul ama muhtemelen geri gönderirler gpn teknoloji iade ile şikayetlerini çok okudum iade almazlar gibime geliyor ama yasal olarak alman gerekiyor ben olsam göndermezdim aldığınız modelde iyi bi model kasmasıyla ilgili teknik destek kategorisinde bir konu açsaydınız yarın ilgilenseydik sonra yeni alacağınz laptop iadeniz onaylanırsa ki onaylanacağını sanmıyorum onaylanırsa bu ondan daha beter gelirse ne yapacaksınız? pubg gerçekten yüksek sistem gereksinimleri isteyen bir oyun ve laptop gibi bir cihazda nadiren veya arada takılma olması normal hangi ayarlarda oynurosunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 6 gün önce asus tuf fa507nv laptopunu 28.899tlye hepsiburada üzerinden gpnteknoloji satıcısından satın aldım fakat bilgisayarın performansı beklentimi karşılamadı. Gerek sıcaklıkları gerek oyun performansı(PUBG de kasma sorunu var takılıyor yani garip bir şekilde) yazılımsal mı diye düşünüp temiz bir format attım ve yine düzelmedi. Bu durum hevesimi iyice kaçırdı bende iade edip üzerine 10k daha koyup daha iyi bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Yasal hakkım 15 gün. Sizce iademi kabul eder mi? Cuma günü hepsiburada kargomu evimden teslim alacak.
10 iade şikayeti varsa 1tanesi çözülmüş durumunuz vahim boşa göndermeyin servise verirler bu dediklerinizle servis normal der geri gönderir almayacaklar iade

Son düzenleme:

eraydmrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eray DEMİREL
4060lı modeli mi aldın? Ben de aynısını aldım suan kullanıyorum fps konusunda ve sıcaklık konusunda hiçbir problem yaşamadım oysa ki

ibohappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pazar yeri satıcısından ürün aldıktan sonra iade etmek zor kabul ederlermi meçhul ama muhtemelen geri gönderirler gpn teknoloji iade ile şikayetlerini çok okudum iade almazlar gibime geliyor ama yasal olarak alman gerekiyor ben olsam göndermezdim aldığınız modelde iyi bi model kasmasıyla ilgili teknik destek kategorisinde bir konu açsaydınız yarın ilgilenseydik sonra yeni alacağınz laptop iadeniz onaylanırsa ki onaylanacağını sanmıyorum onaylanırsa bu ondan daha beter gelirse ne yapacaksınız? PUBG gerçekten yüksek sistem gereksinimleri isteyen bir oyun ve laptop gibi bir cihazda nadiren veya arada takılma olması normal hangi ayarlarda oynurosunuz

10 iade şikayeti varsa 1tanesi çözülmüş durumunuz vahim boşa göndermeyin servise verirler bu dediklerinizle servis normal der geri gönderir almayacaklar iade
Nasıl almazlar bu benim yasal hakkım değil mi? Pubgde mesela koşarken yürürken ara ara takılmalar oluyor ekranda çok garip bir şeyi var fps en fazla 60a kadar düştü bi ara ama takılma olayları var sıklıkla pubgde ayarları düşürüyorum yine oluyor fps yüksek ama bu dediğim gitmiyor en düşükten ultraya kadar her modda oynadım.

4060lı modeli mi aldın? Ben de aynısını aldım suan kullanıyorum fps konusunda ve sıcaklık konusunda hiçbir problem yaşamadım oysa ki
Pubgde ultra ayarlarda işlemcinin 93 dereceye kadar çıktığını gördüm. Ve çok takılmalar meydana geldi yani fps drop değil ama akıcılığı bozan takılmalar mı desem titremeler mi o tarz garip bir şey. Siz hangi oyunları oynadınız dereceleriniz nasıldı formatta attım oysa ki. Bana kendi laptopunuza kurduğunuz şekilde driverleri kurup uzaktan format desteği verebilir misiniz? Düzelirse iade etmem de sanmıyorum bende şans yok..

eraydmrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eray DEMİREL
Nasıl almazlar bu benim yasal hakkım değil mi? Pubgde mesela koşarken yürürken ara ara takılmalar oluyor ekranda çok garip bir şeyi var fps en fazla 60a kadar düştü bi ara ama takılma olayları var sıklıkla pubgde ayarları düşürüyorum yine oluyor fps yüksek ama bu dediğim gitmiyor en düşükten ultraya kadar her modda oynadım.

Pubgde ultra ayarlarda işlemcinin 93 dereceye kadar çıktığını gördüm. Ve çok takılmalar meydana geldi yani fps drop değil ama akıcılığı bozan takılmalar mı desem titremeler mi o tarz garip bir şey. Siz hangi oyunları oynadınız dereceleriniz nasıldı formatta attım oysa ki. Bana kendi laptopunuza kurduğunuz şekilde driverleri kurup uzaktan format desteği verebilir misiniz? Düzelirse iade etmem de sanmıyorum bende şans yok..
Ben windows 11 sevmiyorum w10 kurup önce windows updateden güncelleyip sonra myasustan güncelleme yaptım. İşlemci yani amdyi ve ekran kartı yani nvidiayı da siteden driverını bulup yükledim. Özel olarak derece ölçmedim fakat saatlerce fifa oynadım nba oynadım cs oynadım herhangi bir ısınma yaşamadım. Bilgisayarın tek beğenmediğim özelliği fanın sağ tarafta olması. Fareyi tuttugum kısıma hava üflüyor bir müddet sonra elim ısınıyor. Sizin model de

Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP037 mi?​

ibohappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben windows 11 sevmiyorum w10 kurup önce windows updateden güncelleyip sonra myasustan güncelleme yaptım. İşlemci yani amdyi ve ekran kartı yani nvidiayı da siteden driverını bulup yükledim. Özel olarak derece ölçmedim fakat saatlerce fifa oynadım nba oynadım cs oynadım herhangi bir ısınma yaşamadım. Bilgisayarın tek beğenmediğim özelliği fanın sağ tarafta olması. Fareyi tuttugum kısıma hava üflüyor bir müddet sonra elim ısınıyor. Sizin model de

Evet aynısı. W10da driver sorunu olmadı mı?

Oyunlarında hiç en ufak takılma bile olmadı mı? Tabiri caizse yağ gibi akıyor muydu? Yarın pubg indirme fırsatın var mı?

Son düzenleme:

Livaković

80+ Silver

Yasal hakkınız olmadığını söylemedim satıcının pürüz olduğunu söyledim siz kazanırsınz ama bu süteçte paranızın değeri düşer şikayetvarda satıcı hakkında çözülen tek bir şikayet bile neredeyse yok

eraydmrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eray DEMİREL
Evet aynısı. W10da driver sorunu olmadı mı?

Oyunlarında hiç en ufak takılma bile olmadı mı? Tabiri caizse yağ gibi akıyor muydu? Yarın PUBG indirme fırsatın var mı?
özelden dönüş sagladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf
Bende iade ettim kabul edildi yerine ne aldınız ben aynı ürünü almayı düşünüyorum tekrar.

ibohappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Mutlu
Bende iade ettim kabul edildi yerine ne aldınız ben aynı ürünü almayı düşünüyorum tekrar.
aynı ürünü hayatta almam neden iade ettiniz aynı ürünü tekrar almayı düşünüyorsanız? 42k bandında hp omen almayı düşünüyorum bu asus tuf cacık çıktı ısınması çok fazlaydı ve bende bir güzel drop oluyordu anlamadım drop mu denir bilmem ama iade etmeden 2 gün önce lol gibi bir oyunda bile kastı :D tabi teknoloji şans işi çok memnun kalanlarda vardı ama ben iyi ki iade ettim diyorum

Top Bottom