Evga'nın mazleme kalitesi kötü diyip tavsiye etmediğimde linç yiyorum. Umarım bu konuyu görürler.EVGA GTX 1070 Tİ FTW modeli ekran kartım var. Kutusundan çıkartıp antistatik poşetinden de çıkardığım anda çok ağır bir plastik kokusu yayılıyor hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor bu kokuyu nasıl gideririm ?
Bunu bir daha yazma gülerler, şaka yapmıyorumEvga'nın mazleme kalitesi kötü diyip tavsiye etmediğimde linç yiyorum. Umarım bu konuyu görürler.
Bunu bir daha yazma gülerler, şaka yapmıyorum![]()
Gülsünler hocam. Ben hak bildiğim yolda devam edeceğim.Bu yüzden mi piyasanın en iyisi ve en pahalısı ?
Hiç kullandın mı ?Gülsünler hocam. Ben hak bildiğim yolda devam edeceğim.
Belki de benimle alakalı bir durum ama Evga ve Zotac markasını asla tavsiye etmedim, etmeyeceğim.
Daha önce deneyimlemediğin bir şey hakkında yorum yapamazsın. Hadi diyelim internette araştırdın. En sağlam markaya da b*k atamazsın hocam kusura bakma. Cidden komik duruma düşüyorsun. Bildiğin yoldan devam et ama o yol yol değil söyleyeyim. İyi forumlarGülsünler hocam. Ben hak bildiğim yolda devam edeceğim.
Belki de benimle alakalı bir durum ama Evga ve Zotac markasını asla tavsiye etmedim, etmeyeceğim.