GPU bazlı Mining e başlamak

Reaksiyon skoru
0
Selamlar ben mining e başlamayı planlıyorum önerileriniz neler bir kaç şey okudum ve öğrendim . Önce basit bende yapayım dedim konunun içine girdikçe zor olduğunu anladım. 4 Adet ekran kartı ile başlamayı düşünüyorum bana öğretmek istediğiniz bir şey var mı? ince noktaları neler? RVN coin den başlayıp ETH e geçiş yapacağım kazanmaya başlarsam. Aklımda böyle bir plan var sizce nasıl başlamalıyım direk 12 tane ekran kartı alıp başlasam benim bütçemi aşar. @Abdullah Hacıgül

Selamlar ben mining e başlamayı planlıyorum önerileriniz neler bir kaç şey okudum ve öğrendim . Önce basit bende yapayım dedim konunun içine girdikçe zor olduğunu anladım. 4 Adet ekran kartı ile başlamayı düşünüyorum bana öğretmek istediğiniz bir şey var mı? ince noktaları neler? RVN coin den başlayıp ETH e geçiş yapacağım kazanmaya başlarsam. Aklımda böyle bir plan var sizce nasıl başlamalıyım direk 12 tane ekran kartı alıp başlasam benim bütçemi aşar. @Abdullah Hacıgül
Bence borsayla daha fazla kazanırsınız

Bitti o iş, ETH zaten kazanamazsın kapandı pool.

yeni ekran kartlarında mining yapılmasın diye özel ayarlamalar yapılıyordu diye hatırlıyorum ona dikkat edin bunun harici bilgim olan bi konu değil ama ekran kartlarını da f/p şeklinde minge en uygun olanları seçin hayırlı kazançlar

ETH kapanmış şimdi gördüm. RVN ile belki kazanç sağlarım ama çok olmaz herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,681
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri