GPU Çalışmıyor Yardım Eder Misiniz?

alex jensen

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,852
Arkadaslar az once yan kapagi actim kartin ustunu temizledim bezle tozunu aldim sadece simdi pcyi actim anakartta cpu isigi yaniyor ve pcye goruntu gelmiyor gpu calismiyor
Post automatically merged:

Ekran kartini cikarirken anakarta ekran kartini tutan yeri kirdim takilir mi tekrar

Kartta beyaz isik yaniyor yardim lutfen

@Mehmet Yılmaz @RevDeisDou

Ekler

• 16622166840715406745506078285515.jpg
    16622166840715406745506078285515.jpg
    3.9 MB · Hit: 43
Son düzenleme:
Tutan mandalı mı kırdın? Onu kıracak kadar zorladıysan slota zarar vermiş olabilirsin.

Kartta beyaz ışık yanıyor demişsin, önceden yanıyor muydu o? Güç girişinin oradaki yanıyorsa karta güç gelmiyor olabilir. Aksine bazı kartlarda da sorun yokken yanıyor o ışık.

Kartta beyaz ışık yanıyor demişsin, önceden yanıyor muydu o? Güç girişinin oradaki yanıyorsa karta güç gelmiyor olabilir. Aksine bazı kartlarda da sorun yokken yanıyor o ışık.
Kartin arkasinda anakarta bakan yerde ysniyor beyaz isik daha once sadece fanlar calismadiginda yapiyordu.

Bakir boruya dokundum bir kere sadece ve boyle oldu

Bu arada kartta isik yanmiyormus o anakartin rgbsiymis ama kart su an calismiyor goruntu gelmiyor fanlarda calismiyor

Son düzenleme:
Kartin arkasinda anakarta bakan yerde ysniyor beyaz isik daha once sadece fanlar calismadiginda yapiyordu.

Bakir boruya dokundum bir kere sadece ve boyle oldu

Bu arada kartta isik yanmiyormus o anakartin rgbsiymis ama kart su an calismiyor goruntu gelmiyor fanlarda calismiyor
Ekran kartının fanları çalışmıyorsa normalde, buradan ne olduğunu bilmem pek mümkün değil görmeden etmeden yani.

Ekran kartının fanları çalışmıyorsa normalde, buradan ne olduğunu bilmem pek mümkün değil görmeden etmeden yani.
Neyi görmek gerekir

Kart gucte almiyor yani rgbsi yanardi normalde fani donmese bile bi bakir boruya dokundum gitti her sey

Neyi görmek gerekir

Kart gucte almiyor yani rgbsi yanardi normalde fani donmese bile bi bakir boruya dokundum gitti her sey
Dokunmayla bozulacak bir şey değil bu. O kartı sökerken kartın PCB'sine zarar vermemişsindir umarım. Bir tak çıkar yap derim ben.

Dokunmayla bozulacak bir şey değil bu. O kartı sökerken kartın PCB'sine zarar vermemişsindir umarım. Bir tak çıkar yap derim ben.
Sökmedim ki

Cok yaptim tak cikar yok guc gelmiyor.

Az once karti slottan cikardim ve fanlar dondu ama takinca tekrar donmuyor

Sökmedim ki

Cok yaptim tak cikar yok guc gelmiyor.

Az once karti slottan cikardim ve fanlar dondu ama takinca tekrar donmuyor
Simdi cikariyorum simdi donmuyor yine kartta temassizlik bar bir yerlerde ama nasil halletcem bilmiyorum ben hic anlamam

@$ilent

Son düzenleme:
çözdüm sorunu sorun ramlerdennmiş rami söküp alt kısmını silgiyle sildim çalıştı pc

Geri