Evet hocam eminiz
Aynen hocam. No signal monitör görüntü olmayınca yazıyorMonitörde sıkıtnı olabilir, kabloda kartın belleklerinde, normal belleklerde belki anakart sıkıntısıdır.
Evet hocam eminiz
Aynen hocam. No signal monitör görüntü olmayınca yazıyorMonitörde sıkıtnı olabilir, kabloda kartın belleklerinde, normal belleklerde belki anakart sıkıntısıdır.
Burayı anlamadım.kabloda kartın belleklerinde, normal belleklerde belki anakart sıkıntısıdır.
Hocam aklıma başka fikir gelmiyor, farklı bir kart takın driverları silin eğer varsaBurayı anlamadım.
Monitör de sıkıntı yok diye düşünüyorum , ne yapalım
Görüntü gelmiyor , görüntü gelmesi lazım nasıl yaparız onu sordumIste anlatmak istedigimde bu letgoda cok gordum 2. El boyle kartlar adam yazmis driversız kullanicak isen al driver kurunca goruntu vermiyor yazmiş bir de önermem ama driver boosterdan indirsin bakalim olucakmi
Görüntü gelmesi için ne yapmamız lazımHocam driver kurmadan zaten Ekran kartını devreye sokmuş olmuyorsun.Eğer driver yüklenince ekran gidiyorsa kartta arıza var yüksek ihtimal.
Bence karttan driverdan dolayı uyumsuzluk veya yanlış birşeyden sıkıntı olmuş görüntü vermiyor.Burayı anlamadım.
Monitör de sıkıntı yok diye düşünüyorum , ne yapalım
Bazı arkadaşlar sahte olabilir falan dedi ama sizce olabilir mi ?Bence karttan driverdan dolayı uyumsuzluk veya yanlış birşeyden sıkıntı olmuş görüntü vermiyor.
işlemci nedir? Belki işlemcide grafik birimi varsa idarelik görüntü alıp bakarsın driver silersin.Görüntü gelmiyor , görüntü gelmesi lazım nasıl yaparız onu sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görüntü gelmesi için ne yapmamız lazım
1500x var , dahili grafik birimi yok diye biliyorumişlemci nedir? Belki işlemcide grafik birimi varsa idarelik görüntü alıp bakarsın driver silersin.
Evet hocam yok1500x var , dahili grafik birimi yok diye biliyorum
Hocam görüntü gelmiyor. Nasıl sileceğiz ?DDU ile driverı düzgünce kaldırın hocam.Sonrasında tekrardan yükleyin.Hangi sürümü yüklüyorsanız bir düşüğünü yükleyip deneyin birde.Ayrıca anakartın biosu güncel mi ?