Hayır siz anlamadınız beni. DDU ile AMD'yi silip güncel driverı yükleyin demiş arkadaş. Yani İnteli boşuna sildiniz onu demek istedik.neden AMD'i silmem gerekiyordu ki siz GT840M ekran kartını kullanmak için Nvidia'mı sildiniz?
AMD'idemi silmem gerekicek eskiden zaten yüklüydüLaptoplar çift grafik ünitesi barındırır biri işlemcinin içindeki (Güç tasarrufu için güç gerekmediğinde devreye girer.) biri de harici GPU (Bu da güç gerektiğinde çalışır.). Laptopunuzda GPU olarak R5 M330 görünüyor ama Radeon 520 GPU suna sahipsiniz ve bunun driver'ını kurmanız gerekir. İntel driver'ini da kurmalısınız.
Evet AMD yi silin daha sonra AMD yi verdiğim linkten tekrar kurun. Şu an inteli sildiğiniz için inteli de tekrar kurmak zorundasınız.arkadaşım en düşük ayarlardar 20fps civarı alıyor
AMD'idemi silmem gerekicek eskiden zaten yüklüydü
dxdiag'a girdiğimizde (İntel Yüklü Değil) Ekran kısmında Microsoft Görüntü Bağdaştırıcıları VRAM: YOK gözüküyor, ancak oluşturucuya girdiğimde böyle diyor;Hayır siz anlamadınız beni. DDU ile AMD'yi silip güncel driverı yükleyin demiş arkadaş. Yani İnteli boşuna sildiniz onu demek istedik.
Dostum istediğin AMD Driver yüklemek değil mi ? DDU ile silip temiz kurulumla son sürümü yüklesen yeterli olacak.arkadaşım en düşük ayarlardar 20fps civarı alıyor
AMD'idemi silmem gerekicek eskiden zaten yüklüydü
ama eskidende yüklüydü driver eskidende GPU gözükmüyordu şimdide gözükmüyorDostum istediğin AMD Driver yüklemek değil mi ? DDU ile silip temiz kurulumla son sürümü yüklesen yeterli olacak.
Inteli sildigin için yok yazıyor.dxdiag'a girdiğimizde (İntel Yüklü Değil) Ekran kısmında Microsoft Görüntü Bağdaştırıcıları VRAM: YOK gözüküyor, ancak oluşturucuya girdiğimde böyle diyor;
Nasıl gözükmüyor ? Oluşturucuda görebiliyorsun.ama eskidende yüklüydü driver eskidende GPU gözükmüyordu şimdide gözükmüyor
Oluşturucu ne demek? ve Valorant'da yani bitek valorant oynuyor/oynuyoruz onda nasıl GPU'yu kullanmasını sağlayacağımInteli sildigin için yok yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl gözükmüyor ? Oluşturucuda görebiliyorsun.
Oluşturucu, harici ekran kartı anlamına geliyor. Yani benim 840M gibi. Oyuna girdiğinde benim bildiğim otomatik olarak oluşturucuya geçer.Oluşturucu ne demek? ve Valorant'da yani bitek valorant oynuyor/oynuyoruz onda nasıl GPU'yu kullanmasını sağlayacağım
yani inteli yüklersem her şey normale'mi dönücek yani olması gerektiği gibimi olucak (öncedende öyleydi)Oluşturucu, harici ekran kartı anlamına geliyor. Yani benim 840M gibi. Oyuna girdiğinde benim bildiğim otomatik olarak oluşturucuya geçer.
Otomatik olarak harici GPU ya geçiyor zaten. Eğer şüphe duyuyorsanız Radeon Software'den ayarlarınızı kontrol edin.Oluşturucu ne demek? ve Valorant'da yani bitek valorant oynuyor/oynuyoruz onda nasıl GPU'yu kullanmasını sağlayacağım
İntel'i yükleyin daha sonra AMD yi silip AMD yi verdiğim linkten kurunuz.yani inteli yüklersem her şey normale'mi dönücek yani olması gerektiği gibimi olucak (öncedende öyleydi)
sizce en iyi performans için ne önerirsiniz? kalite önemli değilOtomatik olarak harici GPU ya geçiyor zaten. Eğer şüphe duyuyorsanız Radeon Software'den ayarlarınızı kontrol edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel'i yükleyin daha sonra AMD yi silip AMD yi verdiğim linkten kurunuz.