Sorun devam ediyorDDU ile sürücünüzü kaldırıp tekrar indirin ve kurun.
Eğer sorun devam ederse FurMark gibi programlar ile GPU'nuzu test edin.
DDU ile sürücü kaldırma rehberi
Rehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Sorun devam ediyor
Furmarkta max 85°C
mhz düşürerek girin oyuna öyle çalışma ihtimali var ama daha detaylı bilgi için detay verirmisiniz (ekran kartı marka model ne kadar zamandır elinizde mining yapıldı mı?)Alıntıyı görüntüle
ARKADAŞLAR 1 HAFTADIR LOL OYNARKEN BU HATAYI ALIYORUM İNTERNETTE BU HATA HAKKINDA HİÇBİRŞEY BULAMADIM LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
EKRAN KARTI DRİVERI GÜNCEL
Çözüm bulabildiniz mi acaba ? Aynı sorunu bende yaşıyorum.Alıntıyı görüntüle
ARKADAŞLAR 1 HAFTADIR LOL OYNARKEN BU HATAYI ALIYORUM İNTERNETTE BU HATA HAKKINDA HİÇBİRŞEY BULAMADIM LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
EKRAN KARTI DRİVERI GÜNCEL
hortlatmak yerine konu açsan ?Allah askına şu konuyu hortlatalım 2 haftadır aynı problem var bende kriz geçirmek üzereyim.
Driverları silmeniz lazım ddu ile daha sonra tekrar kurun nvdia ayarlarından birşeyi değiştirdiyseniz tekrar fabrika ayarlarına alıp deneyinAllah askına şu konuyu hortlatalım 2 haftadır aynı problem var bende kriz geçirmek üzereyim.
Hadi ya nasıl düşünemedim bunu ? Zaten var olan konuyu açıp buraya yönlendirilmek yerine burdan devam etmek istemişimdir herhalde ? Forum kültürün yok bari tatava yapma kankam yardımcı olabiliyorsan seve seve dinlerim seni. Boş yanıtlarını kendine sakla.hortlatmak yerine konu açsan ?
Teşekkür ederim.Deneyip dönüş sağlayacağım buraya.Driverları silmeniz lazım ddu ile daha sonra tekrar kurun nvdia ayarlarından birşeyi değiştirdiyseniz tekrar fabrika ayarlarına alıp deneyin
İşe yaramadı dostum.Sürücüyü sil baştan kurdum fakat sorun devam ediyor.Driverları silmeniz lazım ddu ile daha sonra tekrar kurun nvdia ayarlarından birşeyi değiştirdiyseniz tekrar fabrika ayarlarına alıp deneyin