GPU ERROR Hatası

harun1

80+
Reaksiyon skoru
0
Adsız.png

ARKADAŞLAR 1 HAFTADIR LOL OYNARKEN BU HATAYI ALIYORUM İNTERNETTE BU HATA HAKKINDA HİÇBİRŞEY BULAMADIM LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

EKRAN KARTI DRİVERI GÜNCEL

Alıntıyı görüntüle
ARKADAŞLAR 1 HAFTADIR LOL OYNARKEN BU HATAYI ALIYORUM İNTERNETTE BU HATA HAKKINDA HİÇBİRŞEY BULAMADIM LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

EKRAN KARTI DRİVERI GÜNCEL
mhz düşürerek girin oyuna öyle çalışma ihtimali var ama daha detaylı bilgi için detay verirmisiniz (ekran kartı marka model ne kadar zamandır elinizde mining yapıldı mı?)

ekran kartı driverlarını kaldırın sonra ekran kartı driverlarını asusa asusun msi sa msi ın sitesinden indirin sonra aygıt yöneticisinden bu cihazı güncelle değin indirdiğiniz driver hangi klasördeyse onu bulup seçin sorun bende böyle düzeldi

Allah askına şu konuyu hortlatalım 2 haftadır aynı problem var bende kriz geçirmek üzereyim.

Allah askına şu konuyu hortlatalım 2 haftadır aynı problem var bende kriz geçirmek üzereyim.
Driverları silmeniz lazım ddu ile daha sonra tekrar kurun nvdia ayarlarından birşeyi değiştirdiyseniz tekrar fabrika ayarlarına alıp deneyin

hortlatmak yerine konu açsan ?
Hadi ya nasıl düşünemedim bunu ? Zaten var olan konuyu açıp buraya yönlendirilmek yerine burdan devam etmek istemişimdir herhalde ? Forum kültürün yok bari tatava yapma kankam yardımcı olabiliyorsan seve seve dinlerim seni. Boş yanıtlarını kendine sakla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driverları silmeniz lazım ddu ile daha sonra tekrar kurun nvdia ayarlarından birşeyi değiştirdiyseniz tekrar fabrika ayarlarına alıp deneyin
Teşekkür ederim.Deneyip dönüş sağlayacağım buraya.

İşe yaramadı dostum.Sürücüyü sil baştan kurdum fakat sorun devam ediyor.

Garip bir şekilde aynı sorunu ben de yaşıyorum, oyundan kaynaklanma ihtimali var mıdır ? Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri