john
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 613
- İsim
- john
- İlgilendiği Kategoriler
- Sıcak Fırsatlar.
merhaba sistemin 3 aylık ekran kartım asus tuf gtx 1650 oc 4gb fan kontol uygulamalarından baktığımda msı afterburner felan 1600 rpm den 3500 e fırlıyo gözüküyo bi anda ama ne ses ne bir belirti var sizce uygulamalarda mı sıkıntı yoksa ekran kartı mı sıkıntılı ? birde bilgisayar ısınmaya başlıyınca bi anda gaz verir gibi bi ses çıkıyor bundan çıktığından emin değilim egzoz fanında geliyorda genede endişeleniyorum sizde durum nedir al suite 3 vs fan kontol programı kullananlar
oyundan çıkınca düzleşti sanırsam sıkıntı fanlar sizce ne yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
fan kullanımın yüzdesinde sadece %40 gözüküyor bi aksilik yokmerhaba sistemin 3 aylık ekran kartım asus tuf gtx 1650 oc 4gb fan kontol uygulamalarından baktığımda msı afterburner felan 1600 rpm den 3500 e fırlıyo gözüküyo bi anda ama ne ses ne bir belirti var sizce uygulamalarda mı sıkıntı yoksa ekran kartı mı sıkıntılı ? birde bilgisayar ısınmaya başlıyınca bi anda gaz verir gibi bi ses çıkıyor bundan çıktığından emin değilim egzoz fanında geliyorda genede endişeleniyorum sizde durum nedir al suite 3 vs fan kontol programı kullananlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son düzenleme: