Çözüldü✓ GPU Hotspot 100 derece normalmi

1660 super ekran kartım vardı hiç bakım yapmamıştım. son zamanlarda drop falan giriyordu pubg de. sıcaklığına da dikkat etmiyordum. Bi baktım 85 dereceleri geçiyor. Açtım kartı artic mx4 ü bi sürdüm şimdi 65-68 derece yi geçmiyor. Çok farketti.
Yarın sonucunu paylaşırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen şahsen bakımı yapılmamış su sıcaklıkta bir akrtı alırmısın ? satıcaksa b,le bakımını yapıp satmalı
Ben kartı 2-3 ay daha kullanmayı düşünüyorum hem satmayı da düşündüğün için her türlü bakımını yaptırıp satıcaktım

Hotspot 100 derece normal değil termal bakım gerektiriyor. Hotspot en ideali 85-90 derece olmasıdır. Attığın fotoğrafta %85 160watt TDP'de furmarkta 3 dakika içinde normal sıcaklığı 81 derece Hot spot 102 derece gösteriyor. Termal bakımlarını yapman gerekiyor kartın aksi takdirde ömrü kısalır, arızalanma riski artar. Kaliteli macunla değiştirmeni öneriyorum.

Hotspot 100 derece normal. GPU sıcaklığı da 85 derecenin altında olursa normaldir.
kral benim bilgisayar daha 1 yılı doldurmadı. Ayda 1 falan bi anda donuyor DRRRRRR diye yüksek ses çıkartıyor hoparlörden ve birkaç saniye sonra reset atıyor. Bu ne olabilir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri