- Konu Sahibi Konu Sahibi
max 100 yazıyor kullanım oranıtamamdır sonraAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
gta5 ve bannerlord.İşlemciniz ile gpu birbirini besler. Hangi oyundaydı bu sorun? Belki oyunla ilgilidir.
max 100 yazıyor kullanım oranıtamamdır sonraAlıntıyı görüntüle
gta5 ve bannerlord.İşlemciniz ile gpu birbirini besler. Hangi oyundaydı bu sorun? Belki oyunla ilgilidir.
Dlss falan birşeyler açık mı?max 100 yazıyor kullanım oranı
gta5 ve bannerlord.
hayır değilDlss falan birşeyler açık mı?
Gpu kullanımı detamamdır sonraAlıntıyı görüntüle
hocam bende yapmaz diyecektim ama bu kadar kişi yapar diyince kendimi sorguladım 5600 den daha iyi işlemci nasıl darboğaz yapsınİşlemci beslemez diyenler sunucuya yeni girenler onlara takma sen i5 12400f 4060tı'ı fazlasıyla besler gta'da normal bu kullanım diğer oyunlarlarda nasıl kullanımlar değerler?
Bende bi an şaşırdım acaba kart ismini yanlış mı okudum 4070ti mı diye 2.kez baktımhocam bende yapmaz diyecektim ama bu kadar kişi yapar diyince kendimi sorguladım 5600 den daha iyi işlemci nasıl darboğaz yapsın
tamam onda da 100Gpu kullanımı de
Onu 75 yap sonra yeniden 100 yap birde nvidia denetim masası için youtubede performans ayarları ile ilgili video vardır onları izle 5dk'nı almaz direk optimize et belki nvidia denetim masasında güç tasarufu falan açıktırtamam onda da 100
Onu 75 yap sonra yeniden 100 yap birde nvidia denetim masası için youtubede performans ayarları ile ilgili video vardır onları izle 5dk'nı almaz direk optimize et belki nvidia denetim masasında güç tasarufu falan açıktır
Video sahibi tarafından diğer uygulamalarda videonun oynatılması devre dışı dm'den atayımbu videoyu yaptım bir de bakacağız bakalım kapak falan hiç güven vermiyoda neyse
ben açtım ya youtube den gerek yok atmanaMesaj otomatik birleştirildi:
Video sahibi tarafından diğer uygulamalarda videonun oynatılması devre dışı dm'den atayım
Video sahibi tarafından diğer uygulamalarda videonun oynatılması devre dışı dm'den atayım
maksimum gücü fulledim de fps te bir değişim olmadı maalesefben açtım ya youtube den gerek yok atmana
şurdan maksimum gücü değiştirsem bir sıkıntı falan çımaz değil mi?
Maxaimum gücü çok arttırma kartın önünü ne kadar çok açarsan o kadar çok ısınırben açtım ya youtube den gerek yok atmana
Alıntıyı görüntüleşurdan maksimum gücü değiştirsem bir sıkıntı falan çımaz değil mi?
maksimum gücü fulledim de fps te bir değişim olmadı maalesef